Poyrazli Ve Okay Abi Icin Gelsin

101.jpg

102.jpg

103.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

115.jpg

Ynt: Poyrazli Ve Okay Abi Icin Gelsin

biz çiftçi isek bunlar ne acaba ?

resimler için gerçekten çok teşekkür ederim bulduklu .. eline emeğine sağlık ...

okkangal link=topic=7893.msg82877#msg82877 date=1223493689' Alıntı:

resimler için gerçekten çok teşekkür ederim bulduklu .. eline emeğine sağlık ...
Bizimkisi laf olsun diye yapiyoruz :)

okkangal link=topic=7893.msg82877#msg82877 date=1223493689' Alıntı:

katılıyorum,,buğdayda süpermiş ama,,,adam yapmış,,
paylaşım için teşekkürler,,

Süper fotolar herhalde böyle tesisler uzun süre daha Türkiye ye gelmez. paylaşım için tşk.

opp dayı bi kamyonda bize ver yawww bune harbi (bunlar insansa ben hayvanım.yani.. Şahan Gökbakar)bizde çiftçiyiz die geçiniyoruz...paylaşım için saol...

yaw adamların sulama sisteminden tut bide depolar ne öyle bizim türkiyedeki buğdağlar bile doldurmaz orayı yok arkadaş biz evçilik oynuyoruz çifçi dediğin böyle olur

profesyonelleşme bu işte helal olsun adamlara gerçek çiftçilik bu..
harika fotoğraflar eline sağlık bulduklu..
+rep
..

bizim burada tmo nun silosu bile bu kadar değil be
biz hala yığın yapıp toprağa gömüp saklıyoruz.
Türkiye de bağ bahçede ile çifçilik yapanlarda siloların kapladığı alan kadar yerde çifçilik yapıyorum diyoruz. (diyende çoktur.)

helezon sistemi çok iyi geri geri yanaşmaya gerek bırakmayan bir çalışma şekli var gibi