pulluk seçimi sizce ne olmalı...

öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar 75 c serisi traktör için pulluk önerleriniz neler...

Sizin traktörün aynısından bizdede var. Biz tam otomatikli 4lü 12 inç pulluk takıyoruz sizin toprak yapınız nasıl gevşekse 4lü 13 inç pullukta takılabilir.

öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar 75 c serisi traktör için pulluk önerleriniz neler...

Aleykümselam, 75c sahipleri genelde 4'lü 13 numara pulluk kullanıyorlar. "Ünlü marka".

Senin traktör 4 çekerse bu pulluk sizin oralarda ideal. 2 çekerse 4'lü 11 düşün, zaten sizin oralarda 70-56 larda 4'lü 10 lu kullanıyorlar.

4*4 75 C ye ve TD 75 e Alpler 4/14 takarlar bizim bu tarafta, kuruya sürüm işi yok onu da belirteyim. Yağışlardan sonra girer sürerler.

toprak yapısı sert degil kumsal yerlerde var..ünlü 14 agır mı gelir acaba

aleykumselam abi bence 4 lü 14 ağır gelir büyük pulluk alıp motoru yormaktansa bi numara düşük al motor rahat gider derin sürüm yaparsın benim tavsiyem bulabilirsen 4 lü 13 numara veya 4 lü 12 yavru dedikleri puluklar var onları araştır yavru 12 pulluk 12 ile 13 numara arası çok güzel gördüm ben