Pulluk Takılmıyor Yardım Edin

Ynt: Pulluk Takılmıyor Yardım Edin

Benim de başıma geldi her aleti her motor çekmiyor.Bazıları alır bazıları almaz bide diğerlerini dene kesin takılır

arkadasım benı kide oyle olduda oyundan kaynaklanan bişey degil bence takacagınız mazemeye tm yanasınn takacagınız yere yani ozaman home veye insert e bas takılırrr

Dostum bu arada ben bazı motorlar çekmiyor dedim ama bi de sen pulluğa sol çaprazdan yaklaşmayı dene öyle olması lazım ama bence kendi nh dıyla kesin olur

o traktörün o pulluğu çekmesi gerekiyo ben TG yi Steyr yaptım bi fark yok bütün klavyeye tıkladım olmu

Sende iki tane tg modeli olması lazım sen onları Steyr yapmışın. Bu tglerden birisine pulluk takılmıyor. Sen önünde hidrolik sistemi olan TGyi(Steyr) al onu dene ordan bir yanlışlık yapmış olabilirsin. Bende de 2 tane CLAAS AXION var biri 8 tekerli biri 4 tekerli 4 lü olana pulluk takılıyor. Diğerine takılmıyor. Sen o motorları karıştırmış olabilirsin. ok*0*-

yafff kaç ay geçti hala öle 1 ay önce filan abdurrahman abinin bilgisayarına bu yamayı yaptım onda çalıştı bende hala çalışmıyor...