Pulluklara takılanlar

Ynt: Pulluklara takılanlar

Bizim köyde bi adam hakkında söylenti var;sondaj çukuru kazdırırken küçük bizans heykeli bulmuş.İstanbuldan bi kaçakçıya satmış.Ben gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü bu olaydan sonra adamın işleri düzeldi.200 dönümden fazla tarla aldı.Tarlalara elektrik filan döşetti.

bizim .köydeki ev dağa yakın(düzlük bi dağ). traktörle gidiiyomuş.traktörün ön tekeri birden çökmüş..neyse çıkarmışlar traktörü..açmışlar çukuru açmışlar.küçük bi girişmiş..mağara girişiymiş..20 km uzunluğunda..içinde 40 tane oda var,her odada 40 tane oda var :) gerçekten.
bol bol insan kemikleri bulmuşlar.duvarlara yazılmış yazılar.ağaçtan koltuklar felan ama çürümüş.

Cebrail Düzenli link=topic=73597.msg862267#msg862267 date=1394450661' Alıntı:
peki abi tarlanın toprapı nasıl çorakmı.çünkü deniz olduğu için toprağın çorak olma ihtimali yüksek

Bizim bölgeye göre çok iyi değil , çokta kötü değil

bu taş baltadan bende de var buldum müzeye götürsem başım agrır die attım köşeye duruyor birde ok ucu ve ceşitli zamanlardan kalma bakır gümüş vs para tarlada pulluga büyük bi küp takılmış agzı kapalıymış yarım saat oynamışlar sonra kapagı açmışlar ama içinde su varmış zuha-*-s zuha-*-s

ibrahim arık link=topic=73597.msg862370#msg862370 date=1394463851' Alıntı:
bu taş baltadan bende de var buldum müzeye götürsem başım agrır die attım köşeye duruyor birde ok ucu ve ceşitli zamanlardan kalma bakır gümüş vs para tarlada pulluga büyük bi küp takılmış agzı kapalıymış yarım saat oynamışlar sonra kapagı açmışlar ama içinde su varmış zuha-*-s zuha-*-s
Taş balta alınır satilir :)))