R.T.C NİN KAMERASINDAN ÇELMAK İLE SLAJA DEVAM (ÖZECE)

Ynt: R.T.C NİN KAMERASINDAN ÇELMAK İLE SLAJA DEVAM (ÖZECE)

Bilader bu ikincinin dadı bir başga olmuş :) çelmakta tanıdığı olan yok mu şu videolar boşa gitmesin :)

Ertaç ellerine sağlık çekimler harika olmuş. eksikler tamamlanınca ne diyolar gördünmü.? ikinci videonun dadı başka olmuş diyo arkadaşların. ok-*-s ok-*-s alk-*s alk-*s

ysfecem35 link=topic=70627.msg810440#msg810440 date=1387046514' Alıntı:
Ertaç ellerine sağlık çekimler harika olmuş. eksikler tamamlanınca ne diyolar gördünmü.? ikinci videonun dadı başka olmuş diyo arkadaşların. ok-*-s ok-*-s alk-*s alk-*s
yusuf amca paylasımlarımdakı yorumların benım ıcın onemlı .. arkadaslarımın , abılerımın ve senın begenmenıze sevındım . hersey ıcın cok tesekkurler alk-*s :)

ertac sahın link=topic=70627.msg810446#msg810446 date=1387046796' Alıntı:
yusuf amca paylasımlarımdakı yorumların benım ıcın onemlı .. arkadaslarımın , abılerımın ve senın begenmenıze sevındım . hersey ıcın cok tesekkurler alk-*s :)
Yusuf amca bu aralar sessiz görmüyoruz yorumları :)

ne demek Ertaç sende bizim evladımız sayılırsın .fazla kalmadın ona üzüldüm .

Çağrı link=topic=70627.msg810447#msg810447 date=1387046866' Alıntı:
Yusuf amca bu aralar sessiz görmüyoruz yorumları :)
bırebır yorumlarını andım ben yusuf amcamın .. o yuzden duzenleme geldı celmak vıdyosuna :) ve dadı baska oldu

çağrı siz yazın bn sizi izliyom . :D :D

ertac sahın link=topic=70627.msg810452#msg810452 date=1387047122' Alıntı:
bırebır yorumlarını andım ben yusuf amcamın .. o yuzden duzenleme geldı celmak vıdyosuna :) ve dadı baska oldu
:) o zaman ne yap et yusuf amcayı da dahil et vşdeo işine en azından fikir olarak :)

ysfecem35 link=topic=70627.msg810453#msg810453 date=1387047129' Alıntı:
çağrı siz yazın bn sizi izliyom . :D :D
tamamdır yusuf amca saygılar ..

Maşallah beyler çekimler çok güzel olmuş, Cihan son kalanları toparlıyorsun sanırım. Allah yenilerini nasip etsin.