yagmur oncesi ekimi tamamladikEkli dosyayı görüntüle 34765
saolasin. bizim buralarda kiş biraz sert oluyor. kar yagmadiginda ayaz kuvvetli oldugu icin toprak yuzeyindeki yapraklari ayaz yakiyor.bitki birdaha kendini toplayamiyor. gecen yil bu tecrubeyi edindim.bu 6 sirali arpa 2 sirali arpaya gore daha narin oluyor. bu sene de boyle deneyeyim dedim.Hayırlı olsun toprak gec kalmadımı acaba neden bukadar gec ekim yaptiniz
bakalim artik gorecez ilk defa boyle bir deneyimde bulunucam bendeBereketli olsun bahar arpasini güz arpasindan kuvvetli olur derler
Bende bilecikliyim ikimiz arasındaki iklim farkı şaşırtıcı gercekten rakım kać sizdesaolasin. bizim buralarda kiş biraz sert oluyor. kar yagmadiginda ayaz kuvvetli oldugu icin toprak yuzeyindeki yapraklari ayaz yakiyor.bitki birdaha kendini toplayamiyor. gecen yil bu tecrubeyi edindim.bu 6 sirali arpa 2 sirali arpaya gore daha narin oluyor. bu sene de boyle deneyeyim dedim.
sogutün 4 yaninda,4 mevsimi ayri yaşarsın. caltiya in akdeniz iklimi ,dömeze çık sibirya iklimi. rakimi bilmiyorum ama 800 -850 arasi vardirBende bilecikliyim ikimiz arasındaki iklim farkı şaşırtıcı gercekten rakım kać sizde
Baya varmiş bizim ossmaneli 80 anca var köyde 100sogutün 4 yaninda,4 mevsimi ayri yaşarsın. caltiya in akdeniz iklimi ,dömeze çık sibirya iklimi. rakimi bilmiyorum ama 800 -850 arasi vardir
815 rakim internetten baktimBaya varmiş bizim ossmaneli 80 anca var köyde 100
Yağmur iyi yağarsa rekor verimi olan bir tohum ekmişsiniz. Bereketli olsun abi.şubat ayında ekilen arpa yerine bugun merdane çektik.çimlenmeye başlamışlar.Ekli dosyayı görüntüle 35696
insallah. tesekkur ederimYağmur iyi yağarsa rekor verimi olan bir tohum ekmişsiniz. Bereketli olsun abi.
Senesi bol olsun abisubat ayında ekilen ramata arpa da son durumEkli dosyayı görüntüle 36461
tesekkur ederim cemal saolasinSenesi bol olsun abi
Maşallah, dönüme (1.000 m2) verim kaç kg ?17 nisan itibari ile şubat ayinda ekilen ramata arpaEkli dosyayı görüntüle 37098Ekli dosyayı görüntüle 37099