Teşekkürler sağolunBereketli olsun
Güzel paylasım
Teşekkürler sağolunBereketli olsun
Güzel paylasım
Tam olarak bilemesemde geçen yıl Ekim ayında ektim kasımda bir kez biçtim balta ayaklı mibzerle ektim bundan sonra sulamadan bir kez daha biçim yaparım bir kezde sulayip hasat ederim daha sonra bozup silajlik mısır ekerim 40 cm boyda biçim yapiyorum
Eyvallah sağolasin bende yeni ekiciyim kaç balya alırım bilmiyorumbereketli olsun.
biz şubatta ektik, bile bile yanlış yaptık. kısmet.
bundan sonrakileri kurutup balyemi yapacaksınız? öyle ise dönümden kaçar kg lık kaç balye alıyorsunuz? Ortalama..
Getirdiğim otu yayarak döküyorum 35 hayvan yiyorKaç hayvana veriyorsunuz ki kötü olmadan bitiyor
Maşallah. Allah bereket versin.Getirdiğim otu yayarak döküyorum 35 hayvan yiyor
Teşekkürler sağolunMaşallah. Allah bereket versin.
Teşekkürler sağolunGüle güle yedirin Olsada yedirsek seneye allah nasip ederse ekicem
20 derecenin üzerinde olırsa havalar alırsınızBizde iki torba aldık Ağustos sonu ekip sulayıp kışa kadar bir biçim alabilir miyim
Aşırı derecede atmayın gübreyi. Suladıktan sonra sıkıntı vermez. Ben reygrass ekmedim carambamix ektim torunoğlu tohumculuktan almıştım 5 6 sene önce. Dekarına 1 1.5 kilo arası tohum atılıyor.Tesekkurler altına tavuk gübresi serip ekmeği düşünüyorum sonra sulamak istiyorum dönüm e kaç kilo tohum atılıyor sizin tohum hangi firma nın ki
Hiç sulamadim dönüme 5 kg tohum attım tohum fiyatı kg 17 tlmaşallah hiç sulandımı?
bide tohum kaç kg ekılıyor ve tohum fiyatı nekadar