Rübenmod beta - Pancar Modu!

Ynt: Rübenmod beta - Pancar Modu!

iyi aksamlar kardes holmer pancar makinasının vehiclese yerlestirme kodu almam mümkünmü tesekür ederim

murat68 link=topic=9219.msg97234#msg97234 date=1226947671' Alıntı:

murat68 link=topic=9219.msg97237#msg97237 date=1226947727' Alıntı:
kardes holmer pancar makinasının vehiclese yerlestirme kodu

murat68 link=topic=9219.msg97238#msg97238 date=1226947758' Alıntı:
almam mümkünmü tesekür ederim

Arkadasım bı soru sorman ıcın 3 ayrı mesaj atmana gerek yok bu yazdıklarını tek bır mesajlada yollıyabilirsin. Read me de olması gerekıyor yoksada en kısa zmanda bulmaya çalısırım.

an itibariyle indiriyorum.....

edit: çok saçma sapan bi yama yapmışlar neyin nereye koyulacağı belli değil hadi ben xml dosyalarından neyin nerede olucağunu anladım da textures ve bazı dışarda kalan dosyalar var bence bu yamanın biraz daha gelişmesi ve en azından bi açıklama yazısı olması lazım ama emeğin için teşekkürler

Acıklama ve bilgi için çok teşekkür ederim deniz ben indirdiğim yerden sürekli takip edicem yeni link geldiği an linki deiştiririm tekrar teşekkürler..

Gerçekten çok güzel ama bunun biçerini bulmak zor gibi sitede verildiyse o ayrı tabi :D Emeğine sağlık kaan abi + rep )))

bende holmer crc hatası verdi indiren arkadaşlar holmer pancar sökme makinesini upload edbilir mi?
helalinden +rep :D