SAÇ DÖKÜLMESİ ;TECRÜBESİ OLANLAR...

ARKDAŞLAR SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR. NE YAPMALIYIM BİOBLAS ŞAMPUAN SETİ ALDIM KULLANIYOM .BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VAR M ACABA..

Ynt: SAÇ DÖKÜLMESİ ;TECRÜBESİ OLANLAR...

muhtarla cihan a sor derim, ha birde volkan ' a.:D Şaka bir tarafa aynı dert bendede varda, yaş ilerlemiş benim ondanmış.:(

camkinoz link=topic=53303.msg555154#msg555154 date=1330898519' Alıntı:
MUHTAR ,CİHAN , VOLKAN ARKADAŞLAR NAPACAZ YAW BU SAÇLARA ..ALNIM AÇILDI TEMELLİ,,
yapcak bişi yok kaç paket bioxin seti bitirdim bi faydasını göremedim.desteklemeden gaspardo çıkarsa hepimizinkini ekelim yeniden ;D ;D

Cihan_özece link=topic=53303.msg555162#msg555162 date=1330898914' Alıntı:
yapcak bişi yok kaç paket bioxin seti bitirdim bi faydasını göremedim.desteklemeden gaspardo çıkarsa hepimizinkini ekelim yeniden ;D ;D
;D;D

Cihan_özece link=topic=53303.msg555162#msg555162 date=1330898914' Alıntı:
Banada gönder üstad bendende gitti azcık ama eksiklik var hissediyorum orda ;D

sarımsak dne derim anneminde dökülüyodu ilaç yaptı geçti. ok-*-s

Bu forumda en çok bu dertten muzdarip benimdir :D daha bu genç yaşımda tepem açıldı ;D kardeşim hiç bir şey fayda etmiyo. En kesin çözümü saç ekimi. Yada eskiden saçı ustura ile kazıyıp sarımsak vb şeylerle bağlayıp 2-3 hafta bekletirlermiş. Şu anda onu deneyemeyeceğimden dolayı en kesini ekim :D

doganbey1 link=topic=53303.msg555185#msg555185 date=1330900611' Alıntı:
Bu forumda en çok bu dertten muzdarip benimdir :D daha bu genç yaşımda tepem açıldı ;D kardeşim hiç bir şey fayda etmiyo. En kesin çözümü saç ekimi. Yada eskiden saçı ustura ile kazıyıp sarımsak vb şeylerle bağlayıp 2-3 hafta bekletirlermiş. Şu anda onu deneyemeyeceğimden dolayı en kesini ekim :D
alın bi kel daha ;D

doganbey1 link=topic=53303.msg555185#msg555185 date=1330900611' Alıntı:
Trakkulüp döküyo olmasın, her 3 buluşmada da resmim var, karşılaştırın bence sebebi bu kulüp.:)

bioxin falan hikaye bunlar kozmetik ürünler boşuna para vermeyin, dünyada saç ilacı olarak ruhsat almış 2 madde var:1 minoxidil 2 finasterid bunlar etken maddeler,ilaç isimleri minoxil ve propecia , benim önlerde açılma var finasteridi 2 sene denedim kullandığınız sürece dökülme duruyor yeni saç konusunda artış olmadı, minoxidil e yeni başladım dökülme azaldı bakalım 3 ay sonra belli olmaya başlar

Çaresi yok bence de benim de başladı epeyce dökülmeye kader diyip geçecez :D ya da birer gaspardo :D

Şimdi saç dökülebilir normal dir Saçı dökülenler Sebeplerini söylesin :D Kim döktürdü neden döküldü vsvs... :D