SAÇ DÖKÜLMESİ ;TECRÜBESİ OLANLAR...

Ynt: SAÇ DÖKÜLMESİ ;TECRÜBESİ OLANLAR...

genetikse hiç bir çaresi yok, kullanmadığım birşey kalmadı, bir gün berberde arkadan ayna tuttular, tepe kabak gibi açılmış, o günden sonra şanpuan bile kullanmıyorum, alıyorum zeytinyağından yapılmış sabunu sürüyorum kafaya, derdimde yok tasamda,,amaaannn, bir iki sene daha geçsin ektircem, ekilenleri görüyorum güzel duruyor,, 4500 lira fiyatı..

bizim sülalede kafası uçak pisti gibi olan yok allaha çok şükür ama kellikte bi karızma yani kellerden hoşlanan kadınların oranıda bi hayli yüksek :) :)

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. :) bendede aynı problem var. Lisedeyken lakabımız kel oldu,24 yaşına geldik kafada saç kalmadı. Birçok ilaç denedim fayda etmiyor. şampuan olarak bioblas, biomen, bioxin hepsi aynı faydası yok. İlaç olarak minoxil diye bir ilaç var onu devamlı kullandığında yeni saç türüyor ama bıraktığın zaman dökülüyor. En doğrusu doktora gitmek dedim gittim, tahlil yaptı 1 tane ilaç yazdı birde şampuanı, 5 çeşit ilacı , sabunu olan bir set önerdi şimdi dökülmüyor gibi.
Tek çare saç ekimi oda orjinalgibi olmuyor ama yinede iyidir.

Tek çare bi Fenod alıp birde Fenod şapka edindik mi,:D takım elbisede bile karizmatik durur.

poyrazatif link=topic=53303.msg555274#msg555274 date=1330938271' Alıntı:
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. :) bendede aynı problem var. Lisedeyken lakabımız kel oldu,24 yaşına geldik kafada saç kalmadı. Birçok ilaç denedim fayda etmiyor. şampuan olarak bioblas, biomen, bioxin hepsi aynı faydası yok. İlaç olarak minoxil diye bir ilaç var onu devamlı kullandığında yeni saç türüyor ama bıraktığın zaman dökülüyor. En doğrusu doktora gitmek dedim gittim, tahlil yaptı 1 tane ilaç yazdı birde şampuanı, 5 çeşit ilacı , sabunu olan bir set önerdi şimdi dökülmüyor gibi.
Tek çare saç ekimi oda orjinalgibi olmuyor ama yinede iyidir.
doktorun verdiği ilaçların isimleri neler?

saç dökülmesine kafanızı takmayın gençler. kellik zekiliğin işaretidir.
ne demişler 'benzini shell den, akılı kelden al.'

nano mano hikaye inanmayın televizyonda gördüklerinize ,bakın TR de avrupada degil dünyada 2 ilaç var gerisi kandırmaca boşuna para kaptırmayın bunlar bir sene reklam yapar satarlar ertesi sene kayıp ortada kimse kalmaz

Bende merak etim 2 ilaçi bu kelik biraz irsidir dayiya babaya artik kimde varsa çekeceksin

bizde ırsii yaw yapacak bişey yok :D ben bioxcin kullandım ozoderm kullandım ama ikisinide söylenildiği gibi devamlı kullanamadım insan üşeniyor bazen kalıyo bilmiyorum belki faydası olabilirdi,ancak onunda faydası sadece dökülmeyi yavaşlatıyor yani döküleceği varsa yine dökülüyor :D
Cihan özecenin bi lafı var traktörün kuyruk miliyle iş yapanların saçı dökülürmüş ;D ;D bende inanmaya başladım ona

anayurtlu 3105d link=topic=53303.msg555437#msg555437 date=1330958606' Alıntı:
bizde ırsii yaw yapacak bişey yok :D ben bioxcin kullandım ozoderm kullandım ama ikisinide söylenildiği gibi devamlı kullanamadım insan üşeniyor bazen kalıyo bilmiyorum belki faydası olabilirdi,ancak onunda faydası sadece dökülmeyi yavaşlatıyor yani döküleceği varsa yine dökülüyor :D
Cihan özecenin bi lafı var traktörün kuyruk miliyle iş yapanların saçı dökülürmüş ;D ;D bende inanmaya başladım ona
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
nekadar kuyruk miliyle çalışan alet çok okadar sıkıntısı çok blader :D

2 YILDIR BİÇER BAĞLARLA TOKAT CİVARINDA EKİN BİÇİYORUMM ..2 YILDIR DÖKÜLÜYOR SAÇLARIMDA ..DOĞRU OLAİLİRR... HAHAHAHAHAH :D ;D güçç*-* alk-*s ))) :D

nabolant link=topic=53303.msg555191#msg555191 date=1330900893' Alıntı:
bioxin falan hikaye bunlar kozmetik ürünler boşuna para vermeyin, dünyada saç ilacı olarak ruhsat almış 2 madde var:1 minoxidil 2 finasterid bunlar etken maddeler,ilaç isimleri minoxil ve propecia , benim önlerde açılma var finasteridi 2 sene denedim kullandığınız sürece dökülme duruyor yeni saç konusunda artış olmadı, minoxidil e yeni başladım dökülme azaldı bakalım 3 ay sonra belli olmaya başlar
burada bahsettiğim ilaçlar.

Dermatoloji bölümüne gidip tahlil yaptırmak gerekiyor. Bana verdiği ilaç pro... bişeydi ismi tam aklımda değil, zaten kişiden kişiye değişiyor saçın ihtiyacı olan ilaç. Doktorun önerdiği set ise 'bitkiderman' diye bir marka, içinde sabunundan sarımsak yağına, şampuanına kadar 6 farklı uygulanacak çeşit var; saç dökülmesini durduruyor ama set biraz pahalı.
Minoxil, minoxidil tarzı sprey veye ilaçlar aynı maddeden yapılıyor. %2,%5,10 luk diye değişiyor. Ben internetten %5lik olanından 3 tane aldım kullandım. Kafamda tüylenme oldu ama işlerden dolayı kullanmayı bıraktığımda tekrar döküldü. İnternetten alacaksanız güvenilir bir siteden alın sahtesi çokmuş.

Corek otu yagi kullanin peygamberimiz olumden baska herseye devadir demistir ve dua edin namazda kilmiyiorsaniz olmaz cunku dua yukselmez

kardeş bırak bio blas felan bunlar boş işler tersine onlar bagımlılık yapıyo saç bırakınca kullanmayı 2 kat döküyo.sana önerim git doğal şampuan ala benmde dökülüyodu ama kullanıyom doğal şampuan sarımsak özlü gayet etkili hemde ucuz 10 tl aldım gerçekten onnumara adı üstünde kardeş doğal şampuan. o bioblas biksin gibi şeylerden uzak dur