Sahibinden az kullanılmı TS 110a.

Ynt: Sahibinden az kullanılmı TS 110a.

ön kısmı komple yanmış.bütün plastik aksamlar ermiş bozulmuştur.çok masraf olur.büyük ihtimal orjinalini tutmaz.yedek parça için ideal olur.arka sağlam gibi..

Gerçek sanıp birden görünce şok oldum. :D Allah vermesin kötü bir kaza olmuş demek ki...

doganbey1 link=topic=43273.msg398083#msg398083 date=1305116784' Alıntı:
bunu alıp makinanızın tüm yedek parçalarını temin edebilirsiniz .:D

Bunun tümünü alıp motorunu ve diğer önemli parçalarını bizim TL ' ye aktarsam nasıl olur acaba. :D

:D sizin tl ortalığı yıkar geçer:D kalıpta ufak daha çekişli olur :D ama tüm aktarma organları uyar mı?

doganbey1 link=topic=43273.msg398099#msg398099 date=1305118464' Alıntı:
:D sizin tl ortalığı yıkar geçer:D kalıpta ufak daha çekişli olur :D ama tüm aktarma organları uyar mı?

Valla orasını bilmiyorum Doğancan, ama eğer olacaksa denenir bence. Küçük bir modifiyeden kimseye zarar gelmez. :D

şaşrı-*-* bide az pişmiş yazınca gülünc bi tabirle motor satıyorlar sandım :) ama : ' ( yazık olmuş nh ye arkası saglam ama önu bayahı gitmiş..

Duruma göre aslında toplanır mı ki kabinsiz mode :D
Bizim burada hurdada yatan john deere daha sağlam gibi :D