K
Σų§ŧ@ƒ-ą Eskişehiri link=topic=537.msg3375#msg3375 date=1199559567' Alıntı:Süper resimler Salih, Case ' lerin rengi daha güzel bence NH ' dan. Kapsaydın ordan bi tane, anlaşılmazdı bile. arab-*-* Emeklerine sağlık Uğur...
salih link=topic=537.msg3476#msg3476 date=1199627810' Alıntı:arkadaslar resımlerı ben cektım mustafa aslında oraya gırmısken alsadım kımse farketmezdı aslında oyn-*-sarkada cbı 110luk case vardı gercekten cok guzel makınada cıkısa kadr yakalanırım dıe korktum oyn-*-s oyn-*-s ama gırıste bı td95 vardı tekerlerını acmıslar o kadar ssuperdıkı td95in genıs tekerıde super duruo aslında bu arada td serısının lambalarını deıstırmsler yıne dıkkat ettıysenız td yuksek catı td65sb nın yanında nası duruo ole yaww baya yuksek yapmıslar onları ama cekısı nasıdır bılmem o motor cabuk batar bence camurda ugur sna tek sey soluom sen yeterkı gellll aga gezdırmek eglendırmek beendenn eger bu aralarr gelırsenn capayıda alırızz sızı bı traktor fab gezdırırım ordan bı kızılay ordanda koyyy ahhh bı gelsenızz buralar tek basına cekılmıo fab gezıom gezıom tek olunca orda bıle adamın canı sıkılıo ozgurr adlı arkadas o gezıler bıttı galıba sen kacırmıssın ok*0*-