SAME EXPLORER II 100 LAZERde HD farkı :D

Ynt: SAME EXPLORER II 100 LAZERde HD farkı :D

emeğine sağlık abi lazer sameyi kasıyo bazen ama üstesinden geliyo kerata paylaşım için teşekkürler... :)

valla 100 lük olmasından dolayı kasıyo ama yinede inceden inceden götürüyor. Zaten neden böyle yaptılar anlamadım keşke 9 lu çekselerdi. ama tarlada pek yamuk olmadığına çekmediler galiba

lazerli tesviye bu arazide iş yapmaz buyuk jondereyle tesviye ettirdim baharin bende lazeri kurmayacakmisin dedim adama lazer deil motor ve benim gözüm tesviye eder dedi en son düzleştikten sonra arazi o zaman kürdu lazeri kurek boştada doludada ayni hizla gelip gidiyordu *098*-

:D iyi demiş adam haklı. ama bu tarla pek yamuk değil. düz ovada olduğuna lazeri kurmuşlar

topragi ilk daldirdigi yerle biraktigi yer arasinda tahmini bana göre 1 metreye yakin irtifa var ya sana ya bana gözlük lazim ;D

abi tarla yan komşumuzun. 3 e bölündü o tarla. bir metre yok be abi. en fazla iki karış.

Kullanda bir gör abi zaten hararet diye bir şey yok. Hem 90 model sonrasının hava soğutması kaliteli olduğu için şişmez. Yani sıcakta falan gücünü değişmez.

eyvallah abi sağolasın. Doğan bunlar susuz mu bilmiyorum ama alt modelleri susuz. Kullananlar çok met ediyor. ama parçası çok pahalı be kardeşim