şanzuman yağı

abiler erkunt 70*4*4 de daima şanzuman yağı eksiliyor saat kullanım olarak hiç ölçmedim ama 1 litre kadar yağ ne olduğunu bilmiyorum şanzuman yağını eksiltiyo ama kesinlikle tek damla kaçıran sızdıran yer yok bi bilgisi olan varmı,

Ynt: şanzuman yağı

sanzumanla damper yagı bir oldugu için damper kullanırken ister istemez azalıyo az az damla damlada olsa 2 3 ayda 1 litre kayıp olur

ekipmanların içinde kalıyor damper kepçe mimzer gibi aletleri kullandıgında her defasında bir miktar içinde kalıyor olabilir ölece eksiltir sadece erkunt degil tüm traktörlerde olur bu.. dikkat et şanzımanın herseyi yag yagsız kalırsa anında dagıtır tüm markalar için geçerli bu.. her yaglamada traktörü şanzıman yagınıda kontrol etmek gerekli..

remork kullnıyorsunuz tamper ne ile kalkar iner bi düşün yagı bu eksiltir.her remorku takma yagın kalitesini bozarsın.

Benim 285 s de de sık karşılastıgım bi sorun bu :D Yazın 5-6 defa kazayağı ve 1 kerede patlatma çekerim ve sanzuman yağı baya eksiliyor bitirmeden koy yoksa dağıtır bitarafları

hayır yag yakmıyo kardesım şanzımanın arkasında ne war defransıyel var sanzımanın ıcınden kuyruk mılı arkaya dogru defransıyele gecısı var o kuyuk mılının orda kecesı var yırtılmıs olabılır yanı sanzımanın yagı defransıyele gecmıs olabılır bı kontrol et defransıyelın yagını

nasıl ayrı oluyormuş ya alla alla servis öyle demiyo ama bütün hidrolik aksamı şanzuman da bulunan yagdan istifade ediyo dio ben traktörde defransiyel yağı die bir şeyi sizden duydum enterasan::((