Merhaba arkadaşlar, kabinli bir same traktör almaya niyetlendiğim için çok sevdiğim MF135’i satışa çıkardım. İlgilenenlere biraz yardımcı olurum.
www.sahibinden.com
135 göre ikinci eli nazlıBu arada @The_Hoca ve @darende44 ve diğer hocalarım Same Tiger 50 2011-12 model için ne düşünüyorsunuz? 80-85bin civarı bu traktörden almayı düşünüyorum? Alınır mı?
Biz 54 e verdik ama sizin gövde boyalı ama satılır bu fiyatlara1 hafta önce olsaydı biri cok aradı 135 yazdıgın rakam gayet makul hayirlı satislar
hayırlı satışlar neden boyaniyo bu traktorlerin gövdeleri anlamiyorum belki boyasız olsa daha cok rağbet edilirMerhaba arkadaşlar, kabinli bir same traktör almaya niyetlendiğim için çok sevdiğim MF135’i satışa çıkardım. İlgilenenlere biraz yardımcı olurum.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Boya alttaki kusuru örtmek için yapılmıyorsa neden yapılmasın ki küflü paslı bir görüntülü durmasındansa temiz işçilik ile yapılan bir boya daha iyi bence en azından mevcut metalide korur gözede hoş gelirhayırlı satışlar neden boyaniyo bu traktorlerin gövdeleri anlamiyorum belki boyasız olsa daha cok rağbet edilir
öylede piyasa onu goturmuyo bna kalsa tabi boyalı tertemiz daha güzelBoya alttaki kusuru örtmek için yapılmıyorsa neden yapılmasın ki küflü paslı bir görüntülü durmasındansa temiz işçilik ile yapılan bir boya daha iyi bence en azından mevcut metalide korur gözede hoş gelir
Benim satın aldığım amca kendi boyadı 76 model traktör boyasız hiç de hoş durmuyordu, herhangi bir kusurdan değil, dediğiniz gibi hem korumak için hem de güzel durması için.Boya alttaki kusuru örtmek için yapılmıyorsa neden yapılmasın ki küflü paslı bir görüntülü durmasındansa temiz işçilik ile yapılan bir boya daha iyi bence en azından mevcut metalide korur gözede hoş gelir
Yani45 beygir traktör
Merhaba arkadaşlar, kabinli bir same traktör almaya niyetlendiğim için çok sevdiğim MF135’i satışa çıkardım. İlgilenenlere biraz yardımcı olurum.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Aynı beygir alıp bir de üstüne 25 bin lira verilir mi
Ne işte kullanmayı düşünüyorsunuzHaklısın ama model farkı, hidrolik direksiyon, frenler vs. gibi farklar da var amaİşin ehilleri buna çok takılmıyor, motoru önceliyorlar ama bunu anladım
![]()