SEL VE HORTUM FELAKETİ

:( :( Değerli arkadaşlar;
Son iki gündür yurdumuzun birçok bölgesinde yağmur,sel,hortum gibi doğal afetler yaşanmıştır.. Bu olaylar sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıa Yüce Allah ' tan Rahmet, geride kalanlara sabır ve selamet diliyorum.
İnşallah bundan sonra böyle olaylar ve doğal felaketler yaşanmaz, Allah ' ım Afatından cümlemizi korusun..

Ynt: SEL VE HORTUM FELAKETİ

Dün Gördes ' te de olmuş sanırım.Bize yakın.Allah cümlemizi korusun.

Akşam bir rüzgar esti uçucaz diye korktum. :(

Sayın yönetici arkadaşlar; bu tür olayları üzüntüleri kederi paylşacak bir bölüm açılsa iyi olacak..:)
Kutlama ve Tebrik Bölümün de biraz garip oluyor.:)

başına böyle olay gelen arkadaşlara geçmiş olsun...
çevre köy ve ilçelerden haberler geliyor 1 kişi hayvanları kurtarayım derken boğulmuş

Allah afatsız versin derler bizim orda...Geçmiş olsun yangın filan yine birnevi önüne geçilebiliyor ama suyun selin önünde hiçbirşey duramıyor...

bu tip olaylar biz aciz insanlara birer imtihan . sabır ve şükür sart. hayırlısı olsun

nailyetek link=topic=47295.msg453583#msg453583 date=1318350679' Alıntı:
Sayın yönetici arkadaşlar; bu tür olayları üzüntüleri kederi paylşacak bir bölüm açılsa iyi olacak..:)
Kutlama ve Tebrik Bölümün de biraz garip oluyor.:)
Kutlama,Tebrik yanına ekleyebiliriz gibi sanki

Zarar gören herkese geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun

Televizyonda haberlerde gördüm, çok kötü. Zarara uğrayan insanlar perişan olmuş, Allah kimseye göstermesin. :(