Seri üretim elektrikli traktörler tarlaya giriyor - Tarım Dünyası
Elektrikli traktörde seri üretimle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini ve Ekim ayında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü için üretilen traktörlerin
Ben burda bi farika gördüm, büyük yazıyla elektrikli traktör yazıyordu. detaylı bilmiyorumTamam da bu traktör nerde üretiliyor fabrikası nerde kim üretiyor yahu bu traktörü
LTO akülerin ortalama ömrü 60 yıl dır 40.000 ile 55.000 çevrim ömrü vardırAkulerin omru bittiginde yenileri kac para yazdilar mi?
Kim alırsa elinde kalır akülü bisikletin akiüleri 2000 tlye yaklaşıknbunun düşünemiyorum 200000 vardır tarımilmüdürlükleri ile ziya tarıma aldirsinlar 800bin dölüm yer yaptı tarakyada adam traktöre bakım yaptıramıyor 105hp traktöre 5000kg ceker yazıyorsu 135le 10 götürüyor millet kac hp aslen belli degil akülü araba çıkarsınlar traktor yemez millet aptal degilBakın bakın ne anlatacam.
Bakın bakın ne anlatacam.
???
Bu görmeyen bakanları gördüğümde aklıma yukarıdaki cümle geliyor.
Kendimi gülmekten alamıyorum.
???
Üniversitemiz yardım kampanyası düzenler dekontları toplar.
Bu traktörleri dayatma ile satacaklar hiçbir devlet kurumu almıyoruz diyemez.
???
Bu görmeyen bakanları gördüğümde aklıma yukarıdaki cümle geliyor.
Kendimi gülmekten alamıyorum.
???
Üniversitemiz yardım kampanyası düzenler dekontları toplar.
Bu traktörleri dayatma ile satacaklar hiçbir devlet kurumu almıyoruz diyemez.
1 amperine 60$ diyorlar lto bataryalarin ortalama 400amper olsa 400*60. 24bin dolar 60 yıl ömürAkulerin omru bittiginde yenileri kac para yazdilar mi?
Tümodur devletin fabrikasımı kaldı satılmadık ucak otomobil şimdide traktor grçegi hiç yok sadece 5dk tanıtım tarlaya soksunlar kac dölüm yer sürecek görelim birde 50bine vesinler yoksa kimse almaz reklamTamam da bu traktör nerde üretiliyor fabrikası nerde kim üretiyor yahu bu traktörü
60 yılmı öyle sem hiç grdünöğ traktore 5 sene gitmiyor orjinalleri hariç uzay araçı degil bu fent 2 kusak garantı veriyor alanın elinde kalır dünya devleri otomobili akülü çıkardı traktor tır bunlar mazOt gücünle olur 100yıl sonra. Toryum veya başka yakıtlarla olur1 amperine 60$ diyorlar lto bataryalarin ortalama 400amper olsa 400*60. 24bin dolar 60 yıl ömür