servet ile nimet evlendi.çocukları kısmet oldu.hade bereketli olsun:)

Ynt: servet ile nimet evlendi.çocukları kısmet oldu.hade bereketli olsun:)

abi kendi aralarında düğün yapmışlar.öncedende ilişkileri varmış diye duydum bilemem ne kadar doğru.:D

dedikodumu yapıyonuz burda arkadaşlar..
kısmette nur topu gibi maşaallah

yok ya dedikodu olur mu hiç:D biz sadece bilgi alışverişi yapıyoruz değil mi Ali abi? ee olsun o kadar kimin çocuğu:)))

servet kesin gücüyle etkiledi nimeti.Allah aynı garaj da eskitsin.depolarında mazot eksik olmasın.inşallah sayın başbakanın dediği gibi 3 çocuk yaparlar.bu nimeti kız ikenden tanırım.bir turbo farkım var diye bereketi hep aşağılardı.inşallah o huylarında vaz geçer.

bereket ondan ufak ama birbirlerini hiç çekemezler Ali abi.bunlar böyle işte o kadar dedim bunların anne babalarına yapmayın böyle bunlar ileride çok can yakar.gençleri peşlerinden sürükler diye ama dinlemediler.ee şimdidide gençler peşlerinden ayrılmıor.bir bekar bereket kaldı onuda eversek:))

doganbey1 link=topic=29150.msg244738#msg244738 date=1264419587' Alıntı:
bereket ondan ufak ama birbirlerini hiç çekemezler Ali abi.bunlar böyle işte o kadar dedim bunların anne babalarına yapmayın böyle bunlar ileride çok can yakar.gençleri peşlerinden sürükler diye ama dinlemediler.ee şimdidide gençler peşlerinden ayrılmıor.bir bekar bereket kaldı onuda eversek:))
ona da çift çeker bir bahçeci yakışıyor.yanlız çift çeker bunu ezer.kılıbık olur diye korkuyorum...

bakarsın bi yabancı uyrukluya veririz ama onuda bereket iatemiyor illaa TÜRK olacak diyor.

evet % 100 yerli olmalı...hattatların 55 liğine gövdesinde biraz yağ gördü o pasaklı diye tuturdu.kendin nesin.garajında fendt resimleri vr ben gördüm...

ali_kockaya link=topic=29150.msg244745#msg244745 date=1264419941' Alıntı:
evet % 100 yerli olmalı...hattatların 55 liğine gövdesinde biraz yağ gördü o pasaklı diye tuturdu.kendinin nesi var.garajında fendt resimleri vr ben gördüm...

bunlar gizli düğün yapmışlar trak klüp magazine yeni düştü basın servisi olarak yayınladım:D

Allah bir tarlada koçatsın bari mutlu mesut bahtiyar olsunlar eline sağlık güzel paylaşım

nforcer link=topic=29150.msg244837#msg244837 date=1264441532' Alıntı:
paylaşım için teşekürler..armut dibine düşer :D
ismail ne yapacan anasına bubasına benzemiş
baglan33 link=topic=29150.msg244844#msg244844 date=1264442532' Alıntı:
Allah bir tarlada koçatsın bari mutlu mesut bahtiyar olsunlar eline sağlık güzel paylaşım
amin abi inşallah ayrılmazlar mutlu mesut olurlar.hepinize yorumlar için teşekkür ederim

Tüm Çiftçi Dostlarımıza Hayırlı Olsun. Paylaşım için Tşkler.