Sezona hazirlik malzemeleri

uploadfromtaptalk1460051234469.jpg

Sezona hazirlik malzemeleri;
Aysan uc demirleri 3 TL
Tiller uc demirleri 8 TL
Civatalari 2 TL.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pimleri yazmamisim.
Pimler 100 lu paket 25 TL.
Fiyatlar imalatci fiyatlaridir. Bicaklar BKS,
Pimler Guven pim.

Pimleri yazmamisim.
Pimler 100 lu paket 25 TL.
Fiyatlar imalatci fiyatlaridir. Bicaklar BKS,
Pimler Guven pim.

Sn. ydincbayram bu pimlerden bizde almak istesek (100 lü paket olarak) almamız mümkün olurmu bahsettiğiniz yerden.Tabi kargo yoluyla alabilirim kargoya verip yollarmı sizin aldığınız yerdeki arkadaşlar(Tabiki kargoyu ben ödeyeceğim).
Teşekkürler.

Sn. ydincbayram bu pimlerden bizde almak istesek (100 lü paket olarak) almamız mümkün olurmu bahsettiğiniz yerden.Tabi kargo yoluyla alabilirim kargoya verip yollarmı sizin aldığınız yerdeki arkadaşlar(Tabiki kargoyu ben ödeyeceğim).
Teşekkürler.
Ben onu arkadasimla gorusupte size bilgi vereyim disari satislari varsa yardimci olurlar buyuk ihtimalle.

Bende ozellikle aradaki farki gorebilmek adina paylastim. Bazen bize gelisi su para diyorlar ya hemen.

Ben onu arkadasimla gorusupte size bilgi vereyim disari satislari varsa yardimci olurlar buyuk ihtimalle.

Eğer irtibat numaraları varsa ve iletebilirseniz bende görüşebilirim.Muessese ismi bilinse internetten de bulunabilir ama toptancının ismini belirtmemişsiniz.

Tamam ben goruseyim vakti musaitse ilginsin forumdaki arkadaslara hem yardimci olur hemde boylelikle musteri kazanmis olur.