SHİBAURA nın zor anları

011au1.jpg

Ynt: İşBora nın zor anları

SHİBAURA yı İŞBORA olarak türkçeye çeviren yurdum insanına bir alkış istiyorum :D
güzel paylaşım eline sağlık.
...

Holland link=topic=17119.msg153556#msg153556 date=1234358874' Alıntı:
SHİBAURA yı İŞBORA olarak türkçeye çeviren yurdum insanına bir alkış istiyorum :D
...
bir alkışta benden....paylaşım için teşekkürler....

Ynt: SHİBAURA nın zor anları

ısbora burda hıc yok sadece bı tane varmıs oda 4cekermıs eskıden daga tepeye cıkarmıs!!!

bizim burda kendimizin olmasına ragmen bir sürü işbora var herkesde memnun walla bizimkine bi boya attık yeni gibi duruyo eskisinden görünüm
[bag] [/bag]

Ya bu pehlivan acayip bişey yaw bizim bi abidede var ağır devir ama her işini hallediyo valla güzel traktör bence.

eski reklamı vardı şener şen : işbora güç ister kuvvet istermi ne öle şeyler sölüyodu ben işbora yapıştırmaları olanı bile gördüm hep iş boraydı :D

Holland link=topic=17119.msg153556#msg153556 date=1234358874' Alıntı:
...
shibaura da yazanı var iş borada yazanı var.

bizim arkadaşta var geçen sene ankaradan 54 c motoru aldı çıkma işboranın motorunu çıkarttı 54 c taktı boyundan büyük işler yapıyor görenler inanmıyo 6 tona yakın pancarla tarladan çıkıyor 3 lü 10 numara pulluk aldı onu takıyo görenler şaşkın

işboranın motordan geriye doğru olan kısmı sağlam bizim köydede var bi tane 84 model olması lazım motoru işe yaramaz ama geri kalanı sorunsuz çalışıyo