SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI

Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI

Bozok alma da nh tt50 mf 3060 3050 falan gayet uygundur bozok mozok güvenilmez onlara sen bilirsin tabi :)

Binde zamanında Peder beyle düşündük bizim 240S canavarının yanına bi 277 G alalım dedik 2007 Model fiyatdada anlaştık sonra şu Bankanın Kredi muabeti çıktı %40 bedelini ödüyelim dedi Babam 5 yılda da geri kalanı bankaya baglarız dedi,bu olunca 277G bizim hayal oldu .....
Düştük Neuwholand ın peşine onun da % 40 tamamlıya madık şimdi de düştük 240 S nin peşine işallah ona birşey olmaz,Gerçe şuan servis ışıkları yavaştan yanmaya başladı ama yılık bakımı taş patlasın yaglarla beraber 500 TL ...

İŞALLAH SEN İSTEDİĞİN BEĞENDİĞİN BİR MODEL BULURSUN HALİL KARDEŞ saygılar!!!!!!

bozok un pıstonları celık deılmıs cabuk motor yıyo dıye duymustum bozok almayın onun yerıne hattat 240 dusunun suan en iyi mf cakması hatat dır

bozok yerine bu traktörü tavsiye ederim en azindan ne oldugu belli motor perkins 1103 govde ferguson uretici hattat .alanlar genel anlamda memnun uzel 240 s ten cok daha cekisli ve motor omru daha uzun. fiyati 37binden 33bine dusmus.

gocabolulu link=topic=78425.msg928392#msg928392 date=1414001111' Alıntı:
kusura bakma ben t480 s modelini bilmiyordum simdi inceledim galiba iveco motor koymuslar iveco her turlu olur ama 4x4 de levye var tek cekeri levyeli degil tek ceker alinacaksa yinede tt 50 derim cunku t480s te turbo yok galiba torku ve gucu tt 50 kadar olmaz.
turbo işini anlamadım bi yerde tubolu yazıyo biyerde doğal emişli sormak lazım turbosuz ise tabiki tt50

gocabolulu link=topic=78425.msg928582#msg928582 date=1414076100' Alıntı:
turbo varmiş bu traktor oldukca mantikli hattat tan daha mantikli hele 4 cekeri bitirim gibi duruyo.

T480S 2WD ROPS 12X28 (T1S)34.752 TL

T480S 4WD ROPS 13.6R24 (T3S)44.387 TL

4 Çeker çok yakışıklı ama arada 10 000 lira fark var. Bizim gibi küçük çiftçiler için 4 çeker baya bir pahalıya kaçıyor. 10 000 lira farka değermi?
Ayrıca bu Ziraat Bankasının desteklediği krediyi bir arkadaştan sıfır faizli diye duyup ondan sonra sıfır traktörü düşünmeye başlamıştım ama Galiba sıfır faizli değilmiş.

o zaman hic ugrasma 2 el temiz bi tt 50 al 25 bine falan.bak mesela balıkesir gunes ticarette bi tt50 var 430 saatte 2012 model 24 bin lira 240 la takasa gir.

Traktörü bizzat sürdüm 90 lık 75 lik 45 s 260 gold pover 45s i birde ama 240 s i süremedim traktör cidden çok seri gidiyor yaş zeminde 5 li puuk çektik 290 olan 285 s 4x4 ü ezdi resmen massey hafif traktöer adamlar ağır traktör yapmış abi bnce ön yargılı olmamak lazım artrak içinde aynı şeyi dediler bizim köyden biri mardinden aldı ceyhana getirdi abi traktör çamurda öle seri gidiyor ki batmıyor bile mesela süperlinenin kıymetininbilmedi türk milleti çin malı dediler sadece kaputu çinden geliyordu şanzumanı Fiatagri 110-90 şasesi fln hidrolikleri
ve motoro ingiliz ricado pekins kabin türk malı yarış kabindi fakat traktöre gene trak kulüp üyeleri çamur attı nhye benziyor yok bilmem ne adamlar Afedersiniz camız gibi traktör kullanıyoridi arkalarına bakiolardı 2 de 1 süperline os sorunu çözdü karşıda kamera arkana bak kameradan lcd ekran buz dolabı üyeler bir traktör için fazla olduğunu söyledi fakat şunuda unuttularki onlar sürücünün konforunu sağlıyor dediğim gibi camıza alışmışız.
Şimdi bakıyorum boz<ok türk malı ben alırım abi ben almicam sen almican kim alacak ;? tutturmuşsunuz bir ital sevdası peşinden gidiyorsunuz abi yiğidi öldür hakkını ver demişler traktörgüzel abi üstüne bidiğimde bana hissettiriyor gücünü tabi çiftçilerimiz ford 3600 fiat 640 falan alışmış hidrolik direksiyon deil fln ama burda hidrolik direksiyon lift-otomatik turbo ve en önemlisi süper pomopa kullanılmış rolantide atyrı yakıyor tarlada ayrı yakior falan filan traktör laf atmayalıı mbnce sahip çıkalım aksine bnce en iyisi türk malı yabancılar gtiriyor johndeere fln parça kırıyor hade parçayı bekle 1-ay2ay ama bozokun fabrikasının kapandığını parça bulamadığını hesab edelim (massey uzel başkent) traktörlerin parçalarıın aynısı zaten hiç bu yöncden düşünmüşmydünüz bnde merak uyandırdı doğrusunu söylemek gerekirse

Cevap: Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI

Selamun aleykum Tokat selamlar hepiniz arkadaşlar cifciyim 3 senedir bozok 45 s 2013 model kosuyom hic arıza vermedi yakit yok piyasa yok ni e den has böyle alınmaz mali kotulerseeler piyasa sira gitmez ben mali dan memnunum 3 senedir arıza vermedi tas dan taşa vurdum arıza yok malım güzel türkün mali sennalmasan o almasa bozok kaybederiz alanda mani olman su an 2 elini göstericilerden 20 molyardan asagi alamazsınız maseyininen herşeyi aynı sadece motoru değişik oda lovol motor şimdiki masey fergusonlarda siliyo hindistan mali saman yapma makinasi aldim 2013 harmak makinayı ceviriyo akşama kadr hararet tutsada yanmadi esahdan motor tokat sulusaraliyim cifciyim simdi buyutecem 260 gold pawer alicam siliyosa öbür motorlarda siliyo inanmiyosaniz akşama kadr bozok motoru sikistiricam yinede banane demiyor saman yapma makinasını ceviriyosa arıza vermiyosa admlar esahda traktor yapmış çekişi yakıtı güzel alın derim yabuz sıfır TRAKTOR herzaman siliyo

Denemesi bedava 65 56 newholland sürümde it gibi surumese baba eşek den bana yakit newholandan az yakıyor tokat sulusarayda hersene 250 dönüm arazi isliyom bozok ALINIR ben cifciyim inanmiyosaniz cep 0542 840 70 66 kanat etim saman yapma makinasını çeviren ve hararetli şekilde akşama kadr hangi motor dayanır bize kuru balata bozok 45 ş esahdan motor denemesi bedeva

Denemesi bedava 65 56 newholland sürümde it gibi surumese baba eşek den bana yakit newholandan az yakıyor tokat sulusarayda hersene 250 dönüm arazi isliyom bozok ALINIR ben cifciyim inanmiyosaniz cep 0542 840 70 66 kanat etim saman yapma makinasını çeviren ve hararetli şekilde akşama kadr hangi motor dayanır bize kuru balata bozok 45 ş esahdan motor denemesi bedeva

buraya kadar herşey iyiydi de 65 56 olmamış be aga

Tamam dogrusun inanmasin ama sürümde aynı gidiyo ve aynı perfomansi gösteriyi desem inanmasin demi yapıyor denedik newholandi arkadslarda inannamadi.. yakit yok valla bilmiyor ama ben uzel TRAKTOR kulanicisiyim bozok aldim denedim gordum satsatm para etmez ama omurluk TRAKTOR olduna kanat etim ilk zaman ları pişman oldum aldığına milet başına bela olur 2 sene sona dökülür parçasını bulaman diye o ho parçası masey ferguson parçası aynı sadece motor bölümü değişik diğerleri 240 s lerle aynı parça sıkıntım yok şimdiki aldığım TRAKTOR lerde siiliyo bu tarktoru alırsan satmiya almayacak sin.. koşmaya alican işini gorur ben memunum el bunu demiş diyolardi artık umrumda değil hepsi siliyo sadece eski masey ferguson 240 s ler para ediyo eski traktörde - sanayiden cikmiyo

Cevap: Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI

özellikle bozok 45 s ten 3 yıldır çok memmnunum ucuza alabileceğiniz en iyi tarktör bakmayın söylenene 3700 saati gördü 4lü 11 pullukla sürüm yapıyorum isteyene atarım vidyosunu yakıt ve parça cok iyi uygun

Arkadaslar bende bi kac birsey yazmak istiyorum torku ve motoru gercekten iyi cabuk motor yiyormus laflarini biraksin millet perkins motor buda 260 gold masseyden daga kuvvetli intercooler var ek olarak sistem tamamen ayni uzelin muhendis ve ekibi bozokda calisiyor gavur gibide zorluyor cekiste tavsiye ederim