SİGARA KULLANIYORMUSUNUZ ???

sigara kullanıyormusunuz ??? ???

• Kullanılan toplam oy
    13

arkadaşlar sigara içiyorsanız markasını öğrenebilirmiyim ?

ben içiyorum
kısa WİNSTON BOX ve SOFT

Ynt: SİGARA KULLANIYORMUSUNUZ ???

8
POYRAZLI SALİH link=topic=3279.msg32987#msg32987 date=1210185685' Alıntı:
arkadaşlar sigara içiyorsanız markasını öğrenebilirmiyim ?

ben içiyorum
kısa WİNSTON BOX ve SOFT
8 yıl içmedim . 1 seneden beri murattı içiyorum . en kısa zamanda bırakacağım. sigarayı kimse içmesin....

ben arasıra keyfe keder devamlı kullanıyordum 6 sene öncesine kadar tiksindim ve aktif içiciliği bıraktım (ortamlarda)

POYRAZLI SALİH link=topic=3279.msg33059#msg33059 date=1210190488' Alıntı:
mustafa sizde de yok yokmuş
hatta yokta war :D

alipasalierkan link=topic=3279.msg33083#msg33083 date=1210192921' Alıntı:
Kokteyl yapıyorsunuz heralde heheh...:D Arkadaşında HP Pavilion var kanımca...:D

Arkadaşa kalmaya gitmiştik o zaman paketi kapan gelmiş. ;D Resimde de çıkmış kimisi arkadaştan program aşırmak için CD getirmiş, kimisi Flash disk. :D

tarlada SAMSUN 216
başka zaman L&M
zatenn hepisi öldürüomuş :D kalitee içemekk LÜKS bizim içinn....

kaç yaşında başladım net olarak hatılamıyorum ama ilk okuldayken içiyordum halada içiyorum keşke hiç içmeseydim bırakmak çok zor benim için

Arada bi efkardan bide köyde işlerin arasında içiyorum yoksa iş çekilmiyor baba akşama kadar kafam allak bullak oluyor.... :D ;D

konyaligencciftci link=topic=3279.msg33386#msg33386 date=1210317015' Alıntı:
Arada bi efkardan bide köyde işlerin arasında içiyorum yoksa iş çekilmiyor baba akşama kadar kafam allak bullak oluyor.... :D ;D
Bizim orda sigara değil bira tercih ediliyor :D.Şahsen ben de tercih ederim ;D .Neyse ikisini de kullanmayan arkadaşlar için yeşilaycı olalım.Hepsi kötü boşverin ;D