SİLAJ BANYOSU :D

Ynt: SİLAJ BANYOSU :D

Mısırlar kafaya gelince sopayı falan attın aşağı rtc ;D ;D ineklerle aranızda yakınlık oluşabilir bundan sonra ;D

bu güzel yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.
la adam bi iş yaptırtmadı.elinde bi go pro bide sopanın ucuna bağlamış heryerden uzatıp duruyo.öyle olmaz böyle olur dedim ve attırdım üstüne slajları :D iyi yapmışım demi :)
ama gitti bugün üzgünüz çelmağı yağlamak bana kaldı yine :(

Cihan_özece link=topic=70661.msg809935#msg809935 date=1386971741' Alıntı:
bu güzel yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.
la adam bi iş yaptırtmadı.elinde bi go pro bide sopanın ucuna bağlamış heryerden uzatıp duruyo.öyle olmaz böyle olur dedim ve attırdım üstüne slajları :D iyi yapmışım demi :)
ama gitti bugün üzgünüz çelmağı yağlamak bana kaldı yine :(
sopayı falan fırlattı kaçtı ama :D gitti diye mi üzgünsün yoksa çelmak yağlanacak ondan mı açıkla ;D ;D

Çağrı link=topic=70661.msg809940#msg809940 date=1386971983' Alıntı:
sopayı falan fırlattı kaçtı ama :D gitti diye mi üzgünsün yoksa çelmak yağlanacak ondan mı açıkla ;D ;D
valla blader emeği çok üstünde.bugün bi parça kırıldı onu söktü kaynattırdı bileme taşı kırıldı onu değiştirdi yağladı.baya uğraştı.rtc boş değil.tam bi patoscu hahaah :D
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=70661.msg809942#msg809942 date=1386972089' Alıntı:
gene şov yaptınız çılgınlar :)
yaptık abi bişiler sizler için.saatlerce ceplerinden slaj boşalttı :)

Cihan_özece link=topic=70661.msg809943#msg809943 date=1386972201' Alıntı:
valla blader emeği çok üstünde.bugün bi parça kırıldı onu söktü kaynattırdı bileme taşı kırıldı onu değiştirdi yağladı.baya uğraştı.rtc boş değil.tam bi patoscu hahaah :Dyaptık abi bişiler sizler için.saatlerce ceplerinden slaj boşalttı :)
yapar rtc mendiz adam hali başga :)