Sim Tractor´un Butun Yamalari

size sadece ciftiligim bölumunde olan al/sat a tiklayarak size ihtiyac olan seyleri almak ben hepsini aldim ama
[size=12pt] Yanlış bilgilendirme olduğu için link silinmiştir... [/size]

[size=12pt]size sadece kur basmak kaliyor gerisi kendisi yapar[/size] dan-*-*

konu acildiysa soryy

Düzenleme: Yanlış bilgilendirme olduğu için link silinmiştir.

: Sim Tractor´un Butun Yamalari

[size=11pt]Buraya konulan yama değil, bizim tam sürümünü paylaştığımız oyunun demosu sadece. Lütfen paylaşım yaparken ne paylaştığımıza bakalım. Konuya müdahale ediyorum, üyeler bu yazdıklarımızı okumadan yanlışlıkla indirebilirler...[/size]

taf ben sımdı onu yuledım ordakı tam surumude sıldm galıba sımdı acılmıo eletler falan ne yapmak gerekıo bıde kayyıtlı oyunda acılmıo tekrar bastamı yapcam ne yapacam yavv

salih link=topic=950.msg7013#msg7013 date=1201907654' Alıntı:
taf ben sımdı onu yuledım ordakı tam surumude sıldm galıba sımdı acılmıo eletler falan ne yapmak gerekıo bıde kayyıtlı oyunda acılmıo tekrar bastamı yapcam ne yapacam yavv

Arkadaşım, ben o linki indirmedim ama o linkin yama olmadığı tamamen belli. Şunu aklınızdan çıkarmayın, hiç bir ST yaması tek tıklamayla yüklenmez, unutmayın bunu. Senin indirdiğin ST ' nin demosu, demoyu kurarken tam sürümünü silmiş olmalısın ve doğal olarak da kayıtlı oyunların gitmiştir. Yapman gereken tam sürümü tekrar yüklemek ve oyuna baştan başlamak...

afff aslında yama bolumu bıraz zengınlestısenız cok guzel olur yaw kıs yaması deısık aletler vs

salih link=topic=950.msg7016#msg7016 date=1201908388' Alıntı:
afff aslında yama bolumu bıraz zengınlestısenız cok guzel olur yaw kıs yaması deısık aletler vs

Arkadaşım, vaktimiz oldukça ilgilenmeye çalışıyoruz...

balıkesır_susurluk link=topic=950.msg8395#msg8395 date=1202650704' Alıntı:
hakıkakaten salıhh sana katılıyorumm
kar falan olsaaa guzell olurduuu

Kar yaması var bildiğim kadarıyla, benim çok bilgim yok ama mutlaka bilenler vardır. Zetorcu ' ya sorun o bilir...

Ynt: Sim Tractor´un Butun Yamalari

arkadaşlar mahsülleri nereye birakıyoz[move]???[/move]
sub]