Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri

Barış bey iyi günler.
Ata fen firmasında bulunan Brink Hawkeye Y 147 (2635976 kayıt nolu)
Boğanın hostein'a atılan sperma sonucu doğan yavruyu seyrettim (you tube veteriner Ahmet mert videosu) yavru orijinal babası gibi kızıl,boynuzsuz,70 günlük fakat 4-5 aylık gibi ,butlar şarole gibi.

Tohumlayan Veteriner ahmet mert yüksek gen aktarımından bahsediyor fakat diğer kriterlere değinmiyor.

Sizden rica etsem vaktiniz olduğunda bizleri bilgilendirebilirmisiniz. (Kolay doğum /düveye atım/et/ süt vs )

Şimdiden teşekkürler.
Başarılar.

Avusturya dan ithal ineklerime vanadin sperması almayı düşünüyorum yavruları nın kilo alması pedipri deki gibi hızlı mı boy ve sal olarak nasıl sağlık problemi var mı ve vanadinden daha iyi seçenek var mı tavsiyeleinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim .

İyi gunler arkadaslar ben ankara cubuk ilcesindeyim winnor wille manigo hic birirni bulamadim ankarada malesef satan dagitan yok veterinerle konusdum getirttir alalim dedi firmalari aradim ankaraya getireni bulamadim bu konuda bilgisi olan varmi 10 adet simental ve kirmasi bulamadi cogu atafenle calisiyo atafenden bi dana onere bilirmisiniz sadece birinde farkli bi dana gordum linki seaviev tomy diye bi bilgisi yada degerlendire bilirseniz cok sevinirim

4c3c21b6843c64c1ba9dd76f9329175a.jpg

Selam aleyküm. Araniza yeni katıldım ismim bayram. Buradaki bilgileri uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ettim. Ve sonunda kayıt oldum. ben damızlık Simental hayvancılığı ile uğraşıyorum. 30 kadar inek ve düve karışık hayvanım var. Daha önce veteriner arkadaşlar gelip istediğini atıp gidiyordu. Ama sizin sayenizde artık söz hakkı bize geçti. Barış beyin tavsiyesi üzerine manigo ve vanadin bogalarini veteriner envanterine kattık. Şu anda manigo'dan 3, vanadin'den 1 hayvanım gebe. Ve manigo'dan olan hayvanın biri bu ay sonuna kadar buzagiliyacak. Hayırlısı bakalım. Sizlerle tanışmak kaynaşmak isterim. Bol bereketli günler. Saygılar.

Selam aleyküm. Araniza yeni katıldım ismim bayram. Buradaki bilgileri uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ettim. Ve sonunda kayıt oldum. ben damızlık Simental hayvancılığı ile uğraşıyorum. 30 kadar inek ve düve karışık hayvanım var. Daha önce veteriner arkadaşlar gelip istediğini atıp gidiyordu. Ama sizin sayenizde artık söz hakkı bize geçti. Barış beyin tavsiyesi üzerine manigo ve vanadin bogalarini veteriner envanterine kattık. Şu anda manigo'dan 3, vanadin'den 1 hayvanım gebe. Ve manigo'dan olan hayvanın biri bu ay sonuna kadar buzagiliyacak. Hayırlısı bakalım. Sizlerle tanışmak kaynaşmak isterim. Bol bereketli günler. Saygılar.
Aramiza hosgeldiniz , Amasyanin neresindensiniz
Buradaki amac zaten bilgi paylasimi
Parayla almak isteseniz bulamazsiniz buradaki paylasilan bilgiyi