herkese merhaba benim veterinerim johann marka simental boğa sperması yaptığını söyledi acaba özellikleri nasıl bilen varmıdır damızlık olurmu dişi olursa bigi verebilirmisiniz
merhaba,Johann iyi bir boğa.sağlamlık ve dayanıklılık ön planda.Normal doğum,süt verimi orta,meme sağlığı meme yapısı iyi
TŞK EDERİM BOLUNUN NERESİNDEN
Benim ishalle ilgili bikdiklerimEkli dosyayı görüntüle 19498
merhaba arkadaşlar wapuls marka buzağım 10 günlük iken ishale tutuldu ve kurtaramadım acaba doğum sonrası pek istekli emmiyordu acaba doğuştan bir sıkıntı olabilirmi serum verdim mama verdim kurtulmadı böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Maşallah toprağım güzel buzağı. Nasıl oldu durumu düzeldi mi?Ekli dosyayı görüntüle 19498
merhaba arkadaşlar wapuls marka buzağım 10 günlük iken ishale tutuldu ve kurtaramadım acaba doğum sonrası pek istekli emmiyordu acaba doğuştan bir sıkıntı olabilirmi serum verdim mama verdim kurtulmadı böyle bir durumla karşılaşan oldumu
YOK TOPRAĞAM BUZAĞA KURTARAMADIK İSHALE TUTULDU SERUM VERDİ VETERİNER OLMADIMaşallah toprağım güzel buzağı. Nasıl oldu durumu düzeldi mi?
Hayırlısı olsun. Nasip değlmiş demek kiYOK TOPRAĞAM BUZAĞA KURTARAMADIK İSHALE TUTULDU SERUM VERDİ VETERİNER OLMADI
Barış bey iyi günler.
Ata fen firmasında bulunan Brink Hawkeye Y 147 (2635976 kayıt nolu)
Boğanın hostein'a atılan sperma sonucu doğan yavruyu seyrettim (you tube veteriner Ahmet mert videosu) yavru orijinal babası gibi kızıl,boynuzsuz,70 günlük fakat 4-5 aylık gibi ,butlar şarole gibi.
Tohumlayan Veteriner ahmet mert yüksek gen aktarımından bahsediyor fakat diğer kriterlere değinmiyor.
Sizden rica etsem vaktiniz olduğunda bizleri bilgilendirebilirmisiniz. (Kolay doğum /düveye atım/et/ süt vs )
Şimdiden teşekkürler.
Başarılar.
barış bey iyi günler dün bi düveme coşmo adında bir boğa tohumu attı veteriner nasıldır acaba bilgilendirirseniz memnun olurum
Abi seni burda göremiyoruz.vander duvelere uygunmu sence 95 puanı.sütü biraz düşükmü acabaBesi simentali bu. Süt olmaz. Sütü yavrusuna kadardır. Et verimi ve gelişimi çok iyi. Doğum kolaylığı normal, yani ne zor ne de kolay.
Manigo dan dogan buzağılarin nasıl barış abi