Gs hochwurze nasipse 20 gün sonra buzağısı doğacak annesi f1 simental melezi. Heyecanla bekliyorum. Veteriner önermişti Gs hochwurze'yi.
İyi bir boğa. Süt verimi yüksek.

Gs hochwurze nasipse 20 gün sonra buzağısı doğacak annesi f1 simental melezi. Heyecanla bekliyorum. Veteriner önermişti Gs hochwurze'yi.
Baris abi yorumlarima ekliyecek bişeyin varmiİyi bir boğa. Süt verimi yüksek.
![]()
Baris abi yorumlarima ekliyecek bişeyin varmi
veterinerim büyük simental ırkı ineğime ZANUSSI ırkı mantofon koymak istedi acaba neden bilen varmı ilk aşı tutmamıştı bu boğnın özellikleri nedir
Sayende abi [emoji6]Yok yorumların isabetli. [emoji106]
Renk aktarımı ırk özelliklerinde olumlu ya da olumsuz bir etki gösterir mı. Gs Humpert'in kızı oldu siyah beyaz doğdu. Anne holstein de kısmet olursa damızlık bırakmayı düşünüyorum. Olumlu sonuç alabilir miyim.
Buzagilar birbirlerini emerseler mastitis olma ihtimali cok yuksejBos duve nasil olur mastit.
hic basima gelmemisti.sağolunBuzagilar birbirlerini emerseler mastitis olma ihtimali cok yuksej
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rasyon,bakim beslemende sorun var gibi duruyor.vitamin mineral desteği yapmalısın kızgınlık için. Gercekten iyi baktigini zannediyorsan sorun kolay çözülebilir. Kulak arkasi fitil veya rahim ici uygulamalarlaKonu disi ama bilgiye ihtyacim var13 aylik jerse bos duvem mastituz tanisu koydu vetr.duzenli ögursuyo
17 aylik simantel duvem kizginlik hic gozdermedi ne ve nasil bir tedavi inerirsiniz ilaclarda ne olmali yorumlariniz cok onemli
Sa barış abi simental melezi bir ineğim var veterinerimde wille ve vanadin var 3 cü dogumu olacak hangisi daha kolay doğar 500 kilo civarında ineğim şimdiden teşekkürlerYok yorumların isabetli. [emoji106]
İkisininde doğum kolaylığı aynı. Wille süt özelliği ön planda bu yönü vanadinden daha üstün vanadin ise et yönü ve fiziksel yapi olarak willeden daha iyi. Süt verimi yüksek olsun dersen wille diğer her türlü vanadin derimSa barış abi simental melezi bir ineğim var veterinerimde wille ve vanadin var 3 cü dogumu olacak hangisi daha kolay doğar 500 kilo civarında ineğim şimdiden teşekkürler