!!!***SİZCE DEKARA KAÇ LİTRE YAKAR***???

Sizce FORD 7740 sulu tarlada dekara kaç litre yakar

• Kullanılan toplam oy
    48

FORD 7740
4.7 silindir hacmi
103hp

sulu tarlada
5li 13 inç pullukla dekara kaç litre mazot yakar
:S

Ynt: !!!***SİZCE DEKARA KAÇ LİTRE YAKAR***???

Beyler ben Ford 7740 sahibi olarak 5.0 litre motor hacmine sahip olduğunu söyleyim.

Yakıt ise bu yıl 140 litreyle 100 dönüm yer sürdüm geçen yıllarda bi depoyla 70-80 dönüm yer sürüyodum. Yani toprağın o anki durumuna göre değişiyo
1,5-2,0 arası

1.75 - 2.0 arası yakar bence belki 2 yi de geçer ...
..

ford traktoru her zaman cok yakar cok ceker bu ezelınden belı boyledır boyle gider 3 lıtreden asagı yakmaz yakar diyen cıksın karsıma ben cukurovalıyım bizim burayı diyorum yankıs anlamayın... :)

Anket sonucuna baktım tekrar yorum yazmamın gerekli olduunu anladım bu anket benim traktörün üzerine yapıldı
Benden daha iyi bilemezsiniz toprağın durumuna göre 1,5 ile 2 enfazla 2,5 yakıyo
Çünkü bizdenedik daha önce yazdığım gibi 100 dönüm yersürdü bu sene bayabi otluydu 60-70 dönüm sürdü o anki tarlanın durumuna göre dğişi yo uzatmaya gerekyok

uzatmaya gerek yokta ne diye konu açıp duruyorsun ................ baştan söyleseydin kimse yorum yapmazdı.Milleti boş bir ankete tabi tutuyorsun