Sizce motorini şimdiden almalı mıyız, ne dersiniz?

Brent petrolün fiyatı 50 dolar seviyesine yaklaştı. Dünyada aşılama işlemi bugün yarın başlayacak. Bir kaç ay sonrasında petrole olan talep daha da artabilir.
Ülkemizde de döviz kurunun durumu ortada.
Mart- Nisan ayına daha 3-4 ay var.

Özetle siz olsanız şimdiden mazot alır miydiniz?
Akaryakıt fiyatları ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Brent petrolün fiyatı 50 dolar seviyesine yaklaştı. Dünyada aşılama işlemi bugün yarın başlayacak. Bir kaç ay sonrasında petrole olan talep daha da artabilir.

Dün akşam bi sitede petrol ürünlerine büyük zam gelicek yazıyirdu
Bizim köye 3 ay önce eski petrol ofisi olan bemzinlik 10 sene sonra tekrar acıldı artik ordan alıyoruz yoksa bizde kısın yüklü miktarda alıyorduk

Bende düşünüyorum en azindan bahar ilaç sürüm işleri için biraz alayım diye düşündüm

Mart ayında Rusya - Suudi Arabistan petrol fiyat savaşında fırsat bilip 2000 lt almıştım. Şuan iyi ki almışım diyorum. Bu sezon içerisinde korona tedbirlerinin artmasına bağlı indirim olabilir düşüncesindeyim. Olursa yine alırız.

Ben ise artık motorinden felan ziyade fabrika ürünlerine yatırım daha iyi diye düşünüyorum mesela sezonda gidip bir değirmenle anlaşıp kepek almak gıbı felan çiftci ürünü 1 artarsa onlar 2 artıyor

Pompa fiyatı nedir bölgenizde. Ödeme nasıl yapılacak. 6,25 olan fiyatı 5,50 peşin- 5,85 karta yapıyorlardı en son bizim bölgede.
Ödeme peşin şuan köy ve ilçe civarında en hesaplı bu petrol taa eskiden kapanmıştı 1 ay önce tekrar açıldı ondan hesaplı tkk zaten 6 nin üstünde diger petrollerde de 6,200 civarında peşin