size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?

size göre , claas mı , jhon deere mi uygun traktör ?

• Kullanılan toplam oy
    16

Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?

alipasalierkan link=topic=6024.msg63855#msg63855 date=1218224934' Alıntı:
Siz mantar kafalı olayını yanlış anlamışsınız. O motorun tipi oluyor. Silindir kafaları matar tipli. JD CLAAS ' a özel üretiyor. Onu söylemek istemiştim.
mesele şimdi anlaşılmıştır....biz yanlış anlamışız ...özür....

alipasalierkan link=topic=6024.msg63855#msg63855 date=1218224934' Alıntı:
Siz mantar kafalı olayını yanlış anlamışsınız. O motorun tipi oluyor. Silindir kafaları matar tipli. JD CLAAS ' a özel üretiyor. Onu söylemek istemiştim.
evet konu netliğe kavuşmuştur bende özür

alipasalierkan link=topic=6024.msg63808#msg63808 date=1218220246' Alıntı:
Terk edilen birşey olduğunu sanmıyorum. Zaten motor özel CLAAS ' a üretiliyor. Mantar kafalı. ARION ' larda ve AXION ' larda son teknoloji commonrail JD motor var neresi terk edilmiş bilemiyorum. ARES ve CELTIS ' te de bir önceki segmentteki TIER2 motor var buda bir önceki teknolojiden..... Euro 1 motorlu CLAAS görmedim hiç.....
jd eskiden şimdi claasa takılan motoru kullanıyordu.şimdi yeni motor üretiyor kendisi için.sana claas yada jd daha iyi diyemem çünkü iş sadece motorda bitmiyor.bu arada arkadaşın hakaret etmediğini anladım.mantar kafalı bir motor cinsidir.

ben de yorum yapsam , jhon deere dünyanın en eski traktörlerinden biri ,yanılmıyorsam şirket bazında sermayesi ve cirosu en güçlü firma diye biliyorum...teknoloji olarak kullananlar daha iyi bilir...claas a gelince , 2001 de traktör üretimine başlamış bir firma...bu kısa sürede başarılı diye düşünüyorum...ARİON serisiyle basamak atlayacağını umuyorum...jd nin perma debriyaj sisteminin sağlamlığını dünya biliyor...özellikle çeltik işlerinde...tabi fendt te debriyaj sistemi olmadığı için onuda değerlendirmemiz gerekir...saygılar...

atilla link=topic=6024.msg64978#msg64978 date=1218468420' Alıntı:
ben de yorum yapsam , jhon deere dünyanın en eski traktörlerinden biri ,yanılmıyorsam şirket bazında sermayesi ve cirosu en güçlü firma diye biliyorum...teknoloji olarak kullananlar daha iyi bilir...claas a gelince , 2001 de traktör üretimine başlamış bir firma...bu kısa sürede başarılı diye düşünüyorum...ARİON serisiyle basamak atlayacağını umuyorum...jd nin perma debriyaj sisteminin sağlamlığını dünya biliyor...özellikle çeltik işlerinde...tabi fendt te debriyaj sistemi olmadığı için onuda değerlendirmemiz gerekir...saygılar...

teşekkürler atilla abi şuan eski kurtla claas başabaş gidiyorlar

Şahsen bir Claas sahibi olarak bende Claas diyorum.Trakyada bulunuyoruz ve hiçbir servis ve parça sorunu çekmiyoruz herşey en kısa zamanda ulaştırılıyor..Jd. ye kötüü traktörr deme lüksüne sahip değilim.ikisidi dalında başarı göstermiş şirketler.Bu arada bazı arkadaşlar için söylemek istiyorum:-Siz hiç Alman malıysa arkana bile bakmadan kullan diye bişey duymadınız mı?almanyanın hangi çıkardığı malzeme kötü en güzel örnekler :mercedes,audi,wolksvagen,bmw,...ve dahası

phqy2.jpg

lüle burgaz fuarında traktörleri detaylı incelemeye çalıştım...hepsi güzel ve kaliteli traktörlerdi...fendt in çok başka olduğunu farkettim....sadece kendi düşüncemdir....

bende Claas diorm Claas çı olarak. Ama Claas traktörlenin bi kısmında John Deere motoru bulunmaktadt tabiki herşey motor değildir diğer ekipmanlarıda en az motor kadr önemlidr.

JD nin 7930 makinası vardı lüleburgaz fuarında dıştan bakılınca heybetli ve cüsseli bir makina sağını solunu inceledim benden yine iyi not çıkmadı sahsi fikrimi söylüyorum eski kurda yakışmayan hataları yakadım ayrıntıya girmemi isterseniz belgesiyle de var elimde fakat makinaların + yönlerini yazma kanaatindeyim

attack_kurt link=topic=6024.msg68396#msg68396 date=1219591359' Alıntı:
Şahsen bir Claas sahibi olarak bende Claas diyorum.Trakyada bulunuyoruz ve hiçbir servis ve parça sorunu çekmiyoruz herşey en kısa zamanda ulaştırılıyor..Jd. ye kötüü traktörr deme lüksüne sahip değilim.ikisidi dalında başarı göstermiş şirketler.Bu arada bazı arkadaşlar için söylemek istiyorum:-Siz hiç Alman malıysa arkana bile bakmadan kullan diye bişey duymadınız mı?almanyanın hangi çıkardığı malzeme kötü en güzel örnekler :mercedes,audi,wolksvagen,bmw,...ve dahası

phqy2.jpg
claas alman malı değil

POYRAZLI SALİH link=topic=6024.msg68688#msg68688 date=1219667197' Alıntı:
aslen Alman malı ama üretimi Fransada yapıyormuş Renault fabrikasında
demek istediğim motoru cat yada john deere motor traktörün babasıdır baba nereliyse sende oralısın...

sawyer link=topic=6024.msg68696#msg68696 date=1219667843' Alıntı:
ne amerikanı ya fransız malı claas

CLAAS Alman firmasıdır. XERION hariç diğer traktörlerini Fransa ' da üretiyor. Siz üretildikleri yerlere bakarsanız markalar yanmışsınız. Her firma Dünya ' nın birçok yerinden parça alıyor. Asıl firma nerede patronu nerede ona bakacasınız.

alipasalierkan link=topic=6024.msg68712#msg68712 date=1219669710' Alıntı:
CLAAS Alman firmasıdır. XERION hariç diğer traktörlerini Fransa ' da üretiyor. Siz üretildikleri yerlere bakarsanız markalar yanmışsınız. Her firma Dünya ' nın birçok yerinden parça alıyor. Asıl firma nerede patronu nerede ona bakacasınız.
zaten fendti claastan yada diğer traktörlerden ayıran şey bu önüne gelen her ülkede fabrika açmıyo bi tek almanyada üretiliyo...motoru bile alman....zaten en önemli şey motor motor neyse traktörde odur