size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?

size göre , claas mı , jhon deere mi uygun traktör ?

• Kullanılan toplam oy
    16

Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?

sawyer link=topic=6024.msg69092#msg69092 date=1219764766' Alıntı:
satış konusunda 5. olması çok büyük bir başarıdır çünkü yılda 15000 ' den fazla üretim yapmıyor.casede yılda 100000 ' den aşağı üretim yapmıyodur.hepimiz rolls royce gibi bi arabaya binmek isterdik ama önümüzde 2 engel var.
1-fiyat
2-üretim azlığı
bu işi şuna benzetebiliriz.
dünyanın her yerinde altın olsaydı altın değerli bir maden olmazdı.poyrazlı sen hala ASLANLARLA KEDİLERİ KIYASLIYORSUN.

Not:Dünya üzerinde kedilerin nüfusu aslanlarınkinden fazladır.

kediler ??? hangi marka oluyor ???

atilla link=topic=6024.msg68966#msg68966 date=1219701275' Alıntı:
  site kimsenin tekelinde değildir...biz burdayız... doğrunun yanındayız...meyve veren ağaç taşlanır...kavak ağacını taşlayanı bu yaşıma geldim .  görmedim , duymadım...
ağır abi link=topic=6024.msg68963#msg68963 date=1219700692' Alıntı:
atılla abı bundan sonra yenı bır fendt   tutkunu bul bende yazmıyorum yorum demec sohbet falan hatta ayrılmak ıstıyorum sıteden hemen
Atilla abi ' ye katılmamak elde değil.Bu site hepimizin,fendt taraftarlarının da jd de vs...Bunları söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.İsteyen üye olur,isteyen paylaşım yapar,isteyen yorum yapar,yapmaz kendi bileceği iştir.Kimseyi zorla forumda tutmayız,kimseye zorla paylaşım yaptırmayız.Burada fendt ' i beğenmeyen de tabi ki yazacaktır,herkes beğense zaten başka traktör alınmazdı.
Ayrıca konu claas ve john deere,okuduklarım içinden bir elin parmakları kadar konuyla ilgili yorum var.Lütfen asıl konuya odaklanalım...

ÇağRı link=topic=6024.msg69177#msg69177 date=1219783630' Alıntı:
Atilla abi ' ye katılmamak elde değil.Bu site hepimizin,fendt taraftarlarının da jd de vs...Bunları söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.İsteyen üye olur,isteyen paylaşım yapar,isteyen yorum yapar,yapmaz kendi bileceği iştir.Kimseyi zorla forumda tutmayız,kimseye zorla paylaşım yaptırmayız.Burada fendt2i beğenmeyen de tabi ki yazacaktır,herkes beğense zaten başka traktör alınmazdı.
Ayrıca konu claas ve john deere,okuduklarım içinden bir elin parmakları kadar konuyla ilgili yorum var.Lütfen asıl konuya odaklanalım...
yorumun için teşekkür ederim kardeşim...fendt hakkında yorum yapmayacağım...diyer markalar hakkında yorum yapabilirim her halde...
işte şimdi gerçeklerin bilinmesi için çalışacağım....

aslanlar kedilerden azdır ama farklı hayvanlardır :) semenderlerde aslanlardan azdır ......

şimdi herhangi bir şekilde konu amacından aştı ..... bende geri kalmayayım dedim arkadaşlarımın ve yöneticilerin affına sığınarak .....

sitede epeydir bir teknoloji yarışıdır almış başını gitmektedir .... hatta bu teknolojik muhabbette bazen kol sayısı , bazen buton sayısı bile teknolojik kriterler haline gelmiştir.....

ben sadece bu yazıyı yazarken değil kendi şahsi fikriyatımdada bir çok kez bu teknolojinin ne olduğu ve bir şey ne olduğu zaman teknolojiktir acaba diye sorgulamışlığım bulunmaktadır .... acaba bazende bu teknolojik dediğimiz şeyler aslında iyi şeylermidir diyede sorguladığım olmuştur .... ( çenem düştü farkındayım konuya döneyim )

ben şahsi olarak sitede fendt beğenen bir kişiyim ..... yani bu kafamdaki teknoloji kavramının belirsizliği ile vario şanjmanın ( teknolojikmidir bilmiyorum ) daha spesifik ve yeni traktör stilleri arasında başarılı olabileceği kanaatine varark fendt i takdir edenlerdenim ... bence zaten sitede bunu düşünen ve belirten benden başka bir çok benim gibi başka marka traktör kullanan insanlar olduğunu sanıyorum ... claas jd case fendt nh same valtra ...vs bir çok markada bulunan bir çok özelliğin diğer marka tarafından yapılamayacak özellikler olduğunuda sanmıyorum ..... işte bu nedenle markaların hayallerinin şirket planlarının hedeflerinin farklılıkları nedeniyle değişik özelliklerde değişik makinelerle piyasda rekabet ettiğini düşünüyorum ....xerion fendt case ( ismi çok geçenler ) bu makinelerdeki kendine has özelliklerin spesifik özelliklerininde çok ulaşılmaz olan özellikler olduğunu sanmıyorum .... hepsinde bir diğerinde olmayan özellikleri ile anca sitede çekiştirilmesinide bazen düşününce yersiz buluyorum ... aslında kıyaslarımızı sanki yarıştırır gibi değilde görmek öğrenmek için yapsak daha faydalı olur diye düşünüyorum .... örneğin vario şanjmanla fendt quadrac ile case vb örneklerle bazı markaların sevenleri yer yer tartışmalara girmekte ..... şimdi evet bunlar spesifik özellikler ama yarın bir gün hepsi kullanabilir bunu .... diesel motoruda diesel yapmıştı ......

şimdi gelelim jd mi claas mı .... trakyada claas burada jd iyi .... ikisininde denk özelliklere sahip olduğunu lakin yaygınlığı ve servisinin orta halli her ilde bulunduğunu varsayarak jd daha iyi demek istiyorum .....

ÇağRı link=topic=6024.msg69177#msg69177 date=1219783630' Alıntı:
Atilla abi ' ye katılmamak elde değil.Bu site hepimizin,fendt taraftarlarının da jd de vs...Bunları söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.İsteyen üye olur,isteyen paylaşım yapar,isteyen yorum yapar,yapmaz kendi bileceği iştir.Kimseyi zorla forumda tutmayız,kimseye zorla paylaşım yaptırmayız.Burada fendt ' i beğenmeyen de tabi ki yazacaktır,herkes beğense zaten başka traktör alınmazdı.
dogru dıyorsun kardesım bır hasan gıder bır hasan gelır

atilla link=topic=6024.msg69182#msg69182 date=1219784262' Alıntı:
yorumun için teşekkür ederim kardeşim...fendt hakkında yorum yapmayacağım...diyer markalar hakkında yorum yapabilirim her halde...
işte şimdi gerçeklerin bilinmesi için çalışacağım....
sende haklısın makınnın hıc savunulacak karsı cıkılacak yönü yok çinliler bile bundan güzel makına yapar o yuzden en ıyısı suskun kalmak savunsan bıle karsı cıksan bıle ... gıbı ortada kalıyon saygılarımla

sawyer link=topic=6024.msg69238#msg69238 date=1219827137' Alıntı:
ama her hasan ağır abi olamaz
tsk ederım kardesım dogruların kaderıdır bu kargalar sürü ıle kartallar yalnız ucar

sawyer link=topic=6024.msg69238#msg69238 date=1219827137' Alıntı:
ama her hasan ağır abi olamaz
tsk ederım kardesım Yalan doğrudan
Karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama
Etrafına ışık saçar,doğruların kaderidir bu
Kargalar sürüyle
Kartallar yalnız uçar umarım ne anlatma ıstedıgımı anlatmıstır

Ufak tefek meseleler yüzünden kimsenin gitmesine gerek yok. Bu kadar kolaysa ayrılmayı düşünmek bizde gidelim o zaman, herkes gitsin. Burada neyin ima edildiği belli aslında hiç bir izaha gerek yok. Kimseye git denilmiyor, yorum yapma denilmiyor. Benim anladığım kadarıyla burada sadece herkes konuda geçen markaya göre yorum yapılsın denilmiş. Gayet de yerinde bir söylenmiş bir cümle. Kimse üstüne alınmasın, konumuz Claas ve John Deere ise oradan devam edecek. Niye konunun içine diğer markalar giriyor anlayamıyorum. Bir insan A markasını da sevse, B markasını da takdir etse yine de Claas veya John Deere ' den birini seçebilme yeteneğine sahiptir diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur. Bunların ikisi de bir işe yaramaz, A markası en iyisi demek de neyin nesi oluyor? Yanılmadığımı bundan sonra sadece konuda hangi marka isimleri geçiyorsa onlara göre yorum yaparak, üçüncü bir markayı da konuya dahil etmeyerek gösterebilirsiniz.

Bu mesajdan sonra kimse bana darılıp gücenmesin. Muhatap olduğum kişileri, anlattıklarımı doğru şekilde anlayacak nitelikte gördüğüm için bu kadar açık konuşma güvenini kendimde görüyorum. İnşallah umduklarım beni yanıltmaz.

Konu kaldığı yerden, Claas mı John Deere mi olarak devam ediyor. Ağır abiyle görüştük, işi tatlıya bağladık. Herşey eskisi gibi devam ediyor. Yorumlara devam...

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=6024.msg69367#msg69367 date=1219868586' Alıntı:
Konu kaldığı yerden, Claas mı John Deere mi olarak devam ediyor. Ağır abiyle görüştük, işi tatlıya bağladık. Herşey eskisi gibi devam ediyor. Yorumlara devam...
ama içimde hala bi burukluk var (acıtasyon yapmıyorum)acıtasyonu benım bıldgım sokakta dılenen kısıler yapracındırır bukonuda yuz kızartıcı bır sey yazmadım benı affet affedın dedmedım tekkr aranıza alın benı demedım kufur edıpte banlamadım acıtasyon ıste budr kardesım neyse konu uzayacak yıne bılgı paylastıkca ögrenılır hadı kaldıgınız yerden devm

gaggoş link=topic=6024.msg68713#msg68713 date=1219669998' Alıntı:
zaten fendti claastan yada diğer traktörlerden ayıran şey bu önüne gelen her ülkede fabrika açmıyo bi tek almanyada üretiliyo...motoru bile alman....zaten en önemli şey motor motor neyse traktörde odur

asla motor neyse traktör o demek biraz antipati olabilir düşüncesindeyim

motor iyi bir teknoloji ister fakat makinanın yürür sitemide önemlidir FENDT teki yürür sistem kayıp yüzdelik oranları % 1 inde altındadır dolayısıyla bir makinanın tüm detaylarıyla dört dört lük olması gerekir ki FENDT gibi traktör üretimizde dünyanın en gelişmiş teknolojisini kullanan bir firma olarak akıllarda kalsın

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=6024.msg69268#msg69268 date=1219838470' Alıntı:
Ufak tefek meseleler yüzünden kimsenin gitmesine gerek yok. Bu kadar kolaysa ayrılmayı düşünmek bizde gidelim o zaman, herkes gitsin. Burada neyin ima edildiği belli aslında hiç bir izaha gerek yok. Kimseye git denilmiyor, yorum yapma denilmiyor. Benim anladığım kadarıyla burada sadece herkes konuda geçen markaya göre yorum yapılsın denilmiş. Gayet de yerinde bir söylenmiş bir cümle. Kimse üstüne alınmasın, konumuz Claas ve John Deere ise oradan devam edecek. Niye konunun içine diğer markalar giriyor anlayamıyorum. Bir insan A markasını da sevse, B markasını da takdir etse yine de Claas veya John Deere ' den birini seçebilme yeteneğine sahiptir diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur. Bunların ikisi de bir işe yaramaz, A markası en iyisi demek de neyin nesi oluyor? Yanılmadığımı bundan sonra sadece konuda hangi marka isimleri geçiyorsa onlara göre yorum yaparak, üçüncü bir markayı da konuya dahil etmeyerek gösterebilirsiniz.

Bu mesajdan sonra kimse bana darılıp gücenmesin. Muhatap olduğum kişileri, anlattıklarımı doğru şekilde anlayacak nitelikte gördüğüm için bu kadar açık konuşma güvenini kendimde görüyorum. İnşallah umduklarım beni yanıltmaz.
Mustafa arkadaşım çok güzel söylemiş ve yerinde olmuş...Fakat bu msj ın altında bu msj görünce yorum yapamadım...
insomnia link=topic=6024.msg69814#msg69814 date=1219996424' Alıntı:
asla motor neyse traktör o demek biraz antipati olabilir düşüncesindeyim

motor iyi bir teknoloji ister fakat makinanın yürür sitemide önemlidir FENDT teki yürür sistem kayıp yüzdelik oranları % 1 inde altındadır dolayısıyla bir makinanın tüm detaylarıyla dört dört lük olması gerekir ki FENDT gibi traktör üretimizde dünyanın en gelişmiş teknolojisini kullanan bir firma olarak akıllarda kalsın

ağır abi link=topic=6024.msg69259#msg69259 date=1219833934' Alıntı:
tsk ederım kardesım dogruların kaderıdır bu kargalar sürü ıle kartallar yalnız ucar
çok kaliteli bie yorum...ağır abi..tebrikler....