Sonradan Kabin Taktırcak Olsanız Hangisini Seçersiniz ???

Sonradan Kabin Taktırcak Olsanız Hangisini Seçersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    51

Ynt: Sonradan Kabin Taktırcak Olsanız Hangisini Seçersiniz ???

hisarlar kullanıyorum ama daha sonra aldığımız 8865 verim klimalı taktırdık verim daha güzel hisarlar güzel ama kusuru camlar ve kapılar bazı modellerde kapı acıları ters camlarda siyah görüntü güzel ama tozlanınca ayna yapıyor 2005 yılında hisarlar 5 yıldız sl modelini 2100 tl aldık 2008 de verim klimalı 4500 e

80-66 dt ve 285s 4x4 te kullandığımız beyaz 5yıldız hisar kabinleri ilk önce kapı menteşe ve küçük basınç pistonları falan arıza yapmaya başladı sonrasında bu pistonlar bozuldu ön camı açıyorduk hafif rüzgarda kapanıyordu camlardaki plastik menteşeler kırılıyordu şimdi 80-66dt de aynı kabin camsız kapısız duruyor bence biçerdöverde en iyi tartışılmaz eskişehir yakaboyu kabin sanayi traktörlerdede kötü bi kabin değil özel üretimleri falan var ;)

Ben de John Deere 5625 icin kabin aldım Verim Kabinden gecen yıl
sorunsuz ve saglam,
su ana kadar da bi sorun cıkarmadı allaha sukur
geldiler koyde monte ettiler kendileri hem.

valla arkadaşlar benim 398 de şahlan kabin var iyi güzel ama,bence hisarlar daha yakışıklı ve daha güzel

Bizim buralardada çoğunluk dağcılar kullanıyo ama kısmen hisarlarda var ben olsam dağcılar alırım. Alcamda :)

hisarlar kabin de güzel verim kabinde

önceden bildimiz bi yakaboyu vardı :D 1985 de 480 s8 de taktırmıştık.2000 de sattık.kabin güzeldi ve sağlamdı.