Sonradan Kabin Taktırcak Olsanız Hangisini Seçersiniz ???

Sonradan Kabin Taktırcak Olsanız Hangisini Seçersiniz ???

• Kullanılan toplam oy
    51

Ynt: Sonradan Kabin Taktırcak Olsanız Hangisini Seçersiniz ???

Arkadaşlar yukarıdaki liste bana göre tamamen yanlıştır. gözde zaten iflas etti fabrikayı kapattı. sıralama benim gözlemimce şöyledir:
1- Dağcılar
2- Yarış
3- Hisarlar
4- Verim
5- Özduman
6-Özdeken

Dağcılar kabinini kullanan arkadaşlar varsa bilirler diğerlerine göre içleri daha geniştir. bu da kullanıcının işine çok yaramaktadır. tabi yinede yorum sizlerin...

kabinde verim kabinde güzel 3 marka var verim hisarlar yarış gerisi fasafiso

1 hisarlar 2 verim kabin ...bizim 70 56 ya taktrmıstk verim kabin baya saglamdı camlarıda karaydı film cekilmiş gibi :)

Traktör kabininde en kalitelisi yarış kabin diye düşünüyorum oyle ki türkiyedeki tarım alanında ilk kataforez kaplamalı boya üretimini yapan ve şu an türkiyedeki alanında en büyük olan bunlar new holland ve caselerin orjinal kabinleri de bunların üretimi bir de yanlış hatırlamıyorsam sanayi kuruluşlarında ilk 1000de bulunan bir şirket.

bizim burda 66 serisine bayramoğlundan taktırdılar çok güzel oldu ama

HiSaRLaR Derim Ben ÇünKü Bizzat dedem ile gittik bizim 480 e kabin taktırmak için eskişehirdeki fabrikaya çok kaliteli kabinler yapıyorlar )))

Bence hisarlar en iyisi. Komsunun 640 ın üstüne ahır çöktü camlar patladı kabinde çok çok az eğiklik vardı sadece çok sağlam