Bir arkadaşım Edirne ticaret borsasına sattığı ayçiçeğine destek alamayacağını söyledi.Borsada satılan ayçiçeğine destek yokmu..Mantığını pek anlayamadım...
Ben de Trakya Birliğin yeni üyesi sayılırım. Yanlış bilgilendirmek istemem.
Sözleşme olarak bildiğim rekolte beyanı yapıyorsunuz. Beyan ettiğiniz miktar sizin kotanız oluyor aynı zamanda. Malum kotanın yarısı kadar Ayçiçek dökmek zorundasınız. Yine malum kotayı en fazla %10 kadar aşabilirsiniz.
Mesela Yağlı tohumlara 10 ton ayçiçek kotası beyan ettiniz. En az 5 ton, en fazla 11 ton dökebilirsiniz.
Bu arada 2016 harman yılı rekolte beyanları başladı,15 Mayıs 2016 ile 15 Temmuz 2016 arası beyanda bulunabilirsiniz.
Ben de Trakya Birliğin yeni üyesi sayılırım. Yanlış bilgilendirmek istemem.
Sözleşme olarak bildiğim rekolte beyanı yapıyorsunuz. Beyan ettiğiniz miktar sizin kotanız oluyor aynı zamanda. Malum kotanın yarısı kadar Ayçiçek dökmek zorundasınız. Yine malum kotayı en fazla %10 kadar aşabilirsiniz.
Mesela Yağlı tohumlara 10 ton ayçiçek kotası beyan ettiniz. En az 5 ton, en fazla 11 ton dökebilirsiniz.
Bu arada 2016 harman yılı rekolte beyanları başladı,15 Mayıs 2016 ile 15 Temmuz 2016 arası beyanda bulunabilirsiniz.
Olurmu öyle şey yıllardan beri Edirne Ticaret Borsasına çiçek döküyoruz desteklerde tam yatıyor sıkıntı yok destek vermese kimse çiçek dökmez zaten oraya![]()
Neden ihtiyaç hissettiniz birliğe girmek için? Kesintileri çok değil mi?
Bu sene satış yaptınmı..veya çevrende satan varsa şunu sağlam bir öğrensene.Askıya çıkan listede ismi çıkmadığı gibi cözümde bulamadı sanırım..