styer 8073 lift o matic uygulaya bilirmiyiz styer komple bakıma giriyor

styer 8073 traktorumuzu komple bakıma alıyoruz bildiginiz üzere biraz yenilik yapmaya calismistim burda paylastimmi bilmiyorum ancak ben traktorum e yandan vites uygulamasi yapmistim buçuk ve ileri geri kolunu sola ana vites kolunu sağa almistim bu yetmedi şimdide ateş kırmızısı boya ve inci beyaz boya aldım komple boya yapacağım birde uygun fiyatlı 8073 ten sokme verim kabin aldım bugün gergi kolları orta kol hidrolik dikme kollar ayarlı ola hepsini komple yeni aldım sayarotomativden internetten yani hepsi geldi bugün yarın kendim Garajı tamamen tozdan ayırıp temiz şekilde kaporta yi önce sokup daha sonra zımpara arti astar atip dahasonra 2000 zımpara arti boya şekilde boya yacagim ancak bu da yetmiyor ben hidrolik kollarını lift o matic yapmak istiyorum nasıl uygulyabilirim ?? yardimci olursanız sevinirim traktorum orjinal bir traktor sifir almış babam kiyamiyoruz ve şahane bir traktor e dönüştürmek arzumuz klima iç doseme hepsi ni buldum hatta bir adet vebostom var onu bile uygulayabilirim ise ilk önce bir platform yapmak la baslauacagim yukselecek platform düz olacak camurluklar toplam 20 cm acilacak fren debriyaj yukselecek direksiyon um yukselecek hepsini yapacak torna bilgim var eski bir tornam bile var yetmediği yerde üzerimde büyük emeği olan edirne merkez eski sanayisinde volkan ustam var . kabin ses izolesi için ne gibi alta yalitim malzemesi kullanabilirm sizden fikir talebi ediyorum her bir kelimeniz öneriniz altın değerinde dir bunu bilin arkadaslarim

25d8cee748f28e7bd2c15bbe362d4234.jpg

İnsan malına bakmalı sizi sonuna kadar destekliyorum.Eğer işinize yetiyorsa steyr iyi ama yapacağınız maliyetle bir çiftçeker bakabilirsiniz.

Bayağı kapsamlı ve sıkı bir modifiye süreci geçirecek anlaşılan 8073.

Umarım yapılan çalışmalar sonucunda memnun kalacağınız bir traktör ortaya çıkar.

yandan vites çok verimli ama sekronize drgil şanzıman ya iyi bir debriyaj ayari ile süper oluyor yarın köye gidicem foto ararım lift o matic yapabilirmiyim cevap larmisiniz styer temiz

50 litre mazot ile 20 dönüm yer pulluk ile sürdüm 57 dönüm gübre attım 30 km yol gittim bitmedi birde 6 dönüm tiller çektim ter düz toplam 16 dönüm eder yastiklamada başladı bitmeye

yolla birlikte toplam 100 dönüm olarak varsaydim 500 gr yaktı varmı böyle az yakan abicim dostun alâsı bu traktor her türlü bakımı hakediyor yanına bir 4x4 aldikmi süper olucak yazı beklicem şimdilik hattat 398 ureticekmis merak ediyorum bekliycem onu

60 litre mazot ile 300 dönüm gübre attım dayimlar a ince Süne lastiği var bende ben atıyorum herkese

Sateyrleri yakıt olarak bilirim az yakan traktörlerdir ama söylemek istediğim ne kadar masraf edersen et sonuçta yine eski bizde bi 3600 vardı bakımlı aldığımız halde pompa devir daim baskı fren balatası ve benzeri bir sürü masraf ettik sonunda bi sıfır traktör nasip oldu rahata erdik

Ben alicam zaten çift çeker 90 bg üstü ama bu kalacak bu traktor lindigindan beri bizde

Yani herseyden çok emeği var ki bu traktor bir zmanlar diyorum hala kral da hanemizin kralı idi 480 S8 vardı bizde 84 model oda sifir di 86 da bunu aldık 2014 e kadar ikisiyle işledik yerleri 2014 te kayınpedere verdim catalca da 11 dönüm bahçe aldı ceviz ektik orda duruyor bir çift pulluk 15 li Aysan koydum kamyona goturdum onu da paylasicam gidince