Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
vay anasını resmen koynumuzda yılan beslemişiz.bu adamın çiftçiyle ne derdi var aceba kız-*sw
vay anasını resmen koynumuzda yılan beslemişiz.bu adamın çiftçiyle ne derdi var aceba kız-*sw
bu adam kime hizmet ettigi belli degil kendini dünyada tek zannediyortümosan 82-80 link=topic=60525.msg680088#msg680088 date=1357481883' Alıntı:vay anasını resmen koynumuzda yılan beslemişiz.bu adamın çiftçiyle ne derdi var aceba kız-*sw
Eyvallah abi,duyduğum ruhsatların yenilenmesi için jeolaji mühendisleri evrak topluyormuş zaten bizim burada yeni ruhsat kapalı yeni gelişmede dsı jeoloji mühendislerini aradan çıkarıyormuş işlemleri doğrudan yapacaklarmış.atila link=topic=60525.msg680656#msg680656 date=1357554097' Alıntı:Kalemine/klavyene sağlık Mehmet.
Kota hakkında bildiğin-duyduğun yeni bilgi varmı ?
Çok yazan olursa etkili oluryazının haricinde toplu halde basın bildirisi protesto felan yapılmalı çifçiyi birilerinin örgütlemesi lazım.SEYİT link=topic=60525.msg680723#msg680723 date=1357558734' Alıntı:hacım eline saglık her ay bir tane yazmak gerekir DSİ ve tarım bakanlıgı kelimesini mutlaka kullan makamlara ulaşıp okunuyor her makam konuyu bilmesi gerekir gercekten cok güzel yazı olmuş son duyumlarım medaş elektirikleri acarken 6.500 tl karşıgında saati takıp acacakmış saati takmıyanlara tarımsal sulama elektigi yokmuş 3 gün önce haber geldi medaş nasıl elektrik satacak anlamıyoruz ne alakası var dsi ve medaş ? sulama birligi başkanı şaban güven 2 gün önce bize anlattıgı saat varda kota olmasın falan demiş dsi saati takarsanız kota icin alt yapı olur diyerke kabul edilmemiş mutlaka bimer msj yazarken dsi ve tarım kelimelerini kullanın bütün makamlara ulaşsın
haber kaynagı nerden peki bilgi icin tşkaşkın link=topic=60525.msg683356#msg683356 date=1357839114' Alıntı:su kotası 3 yıl daha ertelendi alk-*s
Kaynağı öğrenelim hocam bu önemli.aşkın link=topic=60525.msg683356#msg683356 date=1357839114' Alıntı:su kotası 3 yıl daha ertelendi alk-*s
yukarında adı gecen konya sulama birligi başkanı şaban güven köylüm yakın aile dostumuzdur son bilglere göre sayacları elektirik dagırım firmasından alacakmışız kontrolu onlar yapacakmış vs vs resmi yollardan çifciyi satıyor hic bir şekilde ruhsatlara güncelleme adına resmi imza atmayın diye bizi uyarıyor takılmıycak diye bilgi veriyor DSİ de 2 uyuzun planı hükümet fazla sıcak bakmıyor DSİ genel müdürlügünede bilgilnedirme ve istekde bulunduk işletmesi ruhsatı bana ait olan tapulu tarlamdaki ruhsatlı kuyu takibini elektirk dagıtım firması yapacakmış tek dügmeyle suyu kesecek tarım ve suyla alakası olmayan elektirik dagıtım firması ne alaka diye dilekce gönderdik bakalım sonuclar ne olcak isterseniz dsi sayfasından sorular sorabilirsin istek veya şikayet cvp veriyolar istekleri degerlendirmeye alırız diyolartura30 link=topic=60525.msg683516#msg683516 date=1357854260' Alıntı:arkadaşlar yokardaki yazıyı okudum umut verici ilere ne olur bilmiyorum.. yukardan anladım kadar kota ertelenme durumu var peki saatlere ne olacak bu konuda tam bir bilgisi olan varmı şubatın ortasında son deniyor saat alacıkmı almıyacıkmı yalan yanlış bilgi yerine doruları gerçek kişilerden olan duyumları yazarsanız seviniriz 5 kuyu var 4binden olsa 20 bin eder
inş bilgi icin tşktümosan 82-80 link=topic=60525.msg686437#msg686437 date=1358272616' Alıntı:iyi akşamlar arkadaşlar biraz önce trt 3 (meclis tv)de bi milletvekilinin orman ve su işleri bakanı veysel eroğluna su sayaçları ile ilgili sorusu üzerine bakan eroğlu ' çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğiz bu konuda bir haftaya kadar bi netlik kazandıracağız gerekli açıklamayı yapacağız ' dedi