süper mega paket aynı anda sürüp, ekip, ilaç atıyor.

herşeyini kendim ayarladım arkadaşlar. teşekkür yazmak yerine teşekkür butonuna basınız.

adsz4g.jpg

http://uploading.com/files/d5c2md4e/mega%2Bpaket.rar/

not:ekim makinasını karıştırıcının arkasına takıcağınız zaman hidroliği indirin ve (Q) basın köşedeki takma işareti çıkmıyo onun için takılmıyo zannetmeyin.

Ynt: süper mega paket aynı anda sürüp, ekip, ilaç atıyor.

tek traktörle işi bitiriyosun valla çok güzel olmuş birader eline sağlık

saol kardeste ben bunun için hangi traktoru kullanayım fendt 936 ların önü kalkıyor

önüne ağırlık tak. ağırlıklada önü kalkıyosa karıştırıcıyı ön hidroliğe tak

adszfk.jpg

saol ramco10 paylasımın için tesekkurler... bu arada balıkesirin neresindensin

saol gardaş çok süper olmuş ya devamını bekleriz inş

bende bu aletlerin üçüde var ama ben süremiyorum, yevmiyecide beceremiyor... nasıl olacak
ben hepsini arkaay takıyorum ama aletleri sıra ile tarla sınırı bitince kaldırmak istiyorum olmuyor neden

Emeğine sağlık kardes ben bunları sorunsuz yukledım taktım ama ılac makınası ıle mıbzerı acamadım tusları hangılerı bı yardımcı olursan cok memnun olurum.

@WoLf@ link=topic=28272.msg251785#msg251785 date=1266079977' Alıntı:
Emeğine sağlık kardes ben bunları sorunsuz yukledım taktım ama ılac makınası ıle mıbzerı acamadım tusları hangılerı bı yardımcı olursan cok memnun olurum.
ekim makinasının kolları N ile açılıyo B ile tohumu salar veya kapatır, ilaçlamada B ile ilaç salar veya kapatır N ve M ile kolları açar kapatır.

designer link=topic=28272.msg251792#msg251792 date=1266080689' Alıntı:
ekim makinasının kolları N ile açılıyo B ile tohumu salar veya kapatır, ilaçlamada B ile ilaç salar veya kapatır N ve M ile kolları açar kapatır.

aynen...

ilaçlama kollarının M ye basıp hepsini açınca otomatik 1.vitese alıyorum Fendt Vario traktör geri geri gitmeye baslıyor neden acaba?

acılmadı oyun sıyah ekran geldi

kanka232 link=topic=28272.msg257050#msg257050 date=1267278695' Alıntı:
acılmadı oyun sıyah ekran geldi
rar ' dan çıkarıp mosd ' a attın mı? rar ' dan çıkarmadan mods ' a atarsan çalışmaz. eğer yine oyun açılmazsa rar ' dan çıkan zip dosyalarının ismini değiştir.