SÜT SAĞIM MAKİNESİ OLARAK HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ??

Ynt: SÜT SAĞIM MAKİNESİ OLARAK HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ??

Bendede İlgün kilit arkası sabit taşıma kovalı sistem var 5 adet sağım yapıyorum şuan 8 e kadar çıkabiliyor 450 lik motoru var ama ben pek memnun değilim İlgünden güğüm kapakları cam pulsatör üzerinde çoğu kırıldı düştümü hemen kırılıyor ve pahalıda.

hacimmet link=topic=52231.msg568247#msg568247 date=1332605508' Alıntı:
Bendede İlgün kilit arkası sabit taşıma kovalı sistem var 5 adet sağım yapıyorum şuan 8 e kadar çıkabiliyor 450 lik motoru var ama ben pek memnun değilim İlgünden güğüm kapakları cam pulsatör üzerinde çoğu kırıldı düştümü hemen kırılıyor ve pahalıda.
Hacım yerli makinalarda en sağlamı Bereket tir. Tabi bu bölgesel bir durumdur, bölgeye kim ilk girdiyse orada alt yapısını ve pazarını oluşturur. Bizim buralarda Bereket geçer, diğerlerini hasbel kader alanlar ya hurdaya ayırır, ya satar, yada makinanın sağım bölümünü Bereket e çevirir.

yıllarca sezer kullandım şimdi sağım odası yaptırıyorum artık teknoloji çok ilerledi kapasiteleri özellik olarak karşılaştırma yaparsan daha doğru karar verirsin ;)