S.a arkadalar 4 gündür Aksaray Sütaş Süt hayvancılığı eğitim merkezinde geniş kapsamlı eğitim ve Kurs eğitim Belgesi aldık,Gerçekten çok donanıml bir eğitim oldu bizlere Özellikle Mecit ÖZDEMİR hocam olmak üzere birçok alanında uzaman olmuş profesörler ve tarım ilmüdürlüğünden uzman kişiler eğitim verdi,bu bilgilerin yanında Sütaşın yıllardır işletmelerinde deneyip zaman içerisinde doğruları bulduğu hayvancılıktaki püf noktalar gösterildi dolu dolu 4 gün geçti şuanda hayvancılığa bakış açım değişti şahsen neçok yanlış yaptığım uygulamalar varmış öğrendim eğitim sayesinde,eğitim süresince sürekli not tuttum ve derslerde fotoğraf aldım ama bunları paylaşmıyorum öğrenmek isteyen varsa mutlaka kurslara katılsın herhangi bir ücret alınmıyor Aksaray merkeze servisleri varmış sabah-akşam katılmanızı mutlaka tavsiye ediyorum özellikle hayvancılığa yeni girmeyi düşünen yatırımcılar yada benim gibi üreticilerin,Türkiyenin birçok ilinden kursiyer arkadaşlar vardı.
Eğitimin sonunda bilgi yarışması yapıldı,yarışmada ben birinci oldum 1,2,3. cüler Mecit ÖZDEMİR hocamızdan plaketlerimizi aldık.
Eğitimin sonunda bilgi yarışması yapıldı,yarışmada ben birinci oldum 1,2,3. cüler Mecit ÖZDEMİR hocamızdan plaketlerimizi aldık.