tarım kredi fazileri indirdi.

Aktif ortak sayısı 45 iken 178 olan, üye sayısı 219 ' dan 291 ' e çıkan Tarım Kredi Kooperatifi geçmiş dönemlerdeki yıllık ikrazatını 180 binden 1.3 milyon liraya çıkardı.

Bağlı bulunduğu Konya Bölge Birliğinde 128 kooperatif arasından her alanda ilk 10 ' a girmeyi başaran Tarım Kredi Kooperatifi yöneticileri, kendilerine bu gurur yaşatan çiftçilerine minnettar olduklarını ifade etti.

Üyelerine en güzel hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden yetkililer, 'Tarım Kredi Kooperatifleri olarak vadeli satışlarımızdaki faiz oranlarını 2011 yılında düşürdük. Vadeli satışlarımızda vade sayısı 1 yıl ile 5 yıl arasında değişmekle beraber vadeli satışlarımızdaki faiz oranlarımızı da yüzde 0 ile yüzde 5 aralığında belirledik' diye konuştu.
 
Ynt: tarım kredi fazileri indirdi.

biz 2 sene kuraklıktan dolayı ertelemeden gelen faizi görünce ne aldıysak götürdük verdik kapattık borcumuzu daha da allah muhtaç etmesin
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt