valla bilemiyorum ilk defa gördüm bende, bilgisi olan paylaşsın. sanki kazıcaklar tam deliklere denk geliyor gibierdal600 link=topic=70560.msg807434#msg807434 date=1386610986' Alıntı:Iyi hosta mantik nedir burdaki acaba camur tutmasin diyemi acaba?
çamur tutmama,kırılmama ve çatlama yapmayabilir kullandıgı malzemeden ötürü.ama aklıma bişey takıldı kullandıkca bu dıskler yenecek ve ufalacak ve sonunda o delıklere geldıgınde o diskler iş görmez olacak buda erken disk degışımı anlamına gelır.bende 2004 model çekiçkesen var diskleri baya ufaldı arkalarla önleri degiştirdim ve halen kullanıyorum ama bu tarımözde mümkün degıl gıbı duruyoralper42 link=topic=70560.msg812258#msg812258 date=1387369094' Alıntı:arkadaslar yeni disk modelinin denemeleri 2 yıldır devam ediyoruz bu diskin avantajları camur tutma baya az seviyeye düstü titreşim yarattıgı için disklerdeki delikler topragın parcalanmasına yardımcı oluyor denemelerimiz devam ediyor 4000 dönum yer sürdük taslı ve tassız tarlalarda disklerde catlama kırılma olmadı ilk görunuste zayıf gibi görüne bilir ama diskte kullanılan ham madde cok önemlı
konyaya yolu dusen tum arkadaslarımızı fabrikamıza ziyerete bekleriz .