Ünlü pullukKolay gelsin amma deviriyo ha
Maşallah çok iyi bence. Kim çıkardı bu John deere ler çok yakıyor algısını ☺13 dekar tarla sürdüm 19 litre mazot yaktı
İzleri diyorsan benim lastikler balon lastik pulluk 11 inç iyi ayarlayamazsan böyle iz yapıyorkolay gelsin güzel devirmiş yalnız yolak yolak bırakmış.
Domates ekecekmiş arkadaş belini incitmiş traktör kullanamıyo ben süreyim dedim zaten sıkılıyorum bana da iş çıktıkolay gelsın ne ekılecek
Güçlü traktörle hızlı sürüm de güzel oluyor.
Eskilerden kalma bi algı sanırım. Ama şöyle de bi durum var bu tarlanin toprağı çok hafif JD hafif arazide çok az yakar ağır toprakta fazla yakar. bir hafta önce bi yer sürüm 5075 ile 8 dekar 40 litre yaktı. Toprak çok ağırdı motor sürekli kafaya zorluyodu iki çuval toprak koyup önünü anca indirebildimMaşallah çok iyi bence. Kim çıkardı bu John deere ler çok yakıyor algısını ☺
Traktör ne çok az yakmış13 dekar tarla sürdüm 19 litre mazot yaktı
Çekiş olarak üstün demek yerine altta kalmaz desek daha doğru olur benceAma genel olarak JD emsallerine göre çekiş ve yakıt olarak üstün bir traktör
Sağolun...kolay gelsin
Valla nasıl istersen öyle söyle sonuç olarak altta kalmayan üste çıkarÇekiş olarak üstün demek yerine altta kalmaz desek daha doğru olur benceyakıt ise; arkadaş toprak hafif demiş ben ağır ve kuru toprakta da sürüm yaptım diferansiyel kilidine basmaktan sağ bacağım tutuldu traktörün ağır toprakta performansı çok iyi değil fakat çok yakmadı. Bu yıl ilk defa silaj biçtim tabi insan merak ediyor yakıtı nasıldır diye.. farklı marka traktörü olan abiye sordum 20- 30tl arası yakıyor dedi. Ben depoyu doldurarak denedim 15-25 tl arası yaktı (tabi şartların eşit olduğu bir şekilde denemek lazım)