Ynt: Tarlayı Hiç Sürmesen Daha İyiydi
GENÇ EYMIRLİ link=topic=81217.msg964364#msg964364 date=1422637605' Alıntı:
tarlayı mahvetti . Umut abi konuyla alakalı değil ama bugün traktör pazarına gittik forumdan bizim köylü özgür balaban la. Bi tane orjinal kabın 6441 vardı hoşuma gitti 2008 model ben saatini 10bin küsür okudum bayi bin küsür dedi ön lastikler hatırım da değil ama arkalar mikas markaydi tekerler ıyidi servis var yalnız parça durumunu bilmıyorum çorum da veya çorum civarı nasıl. 32 lira istiyor ford un üstüne 25lira istedi bende bıraktım.
kardeş.. sahibinden.. çorum merkez NH bayisindeki eski kasa 6441 ise dün haber verdim.. bugün bi abimiz baktı.. öğrendiğine göre.. yağsız çalıştırmışlar kitlenmiş.. yeni motor yapılmış ona..
evet TÜM lastikler MİTAS.. çok temiz duruyo.. en fazla 1000 saattedir lastikten belli.. ama durum bu yoksa burda bi abimize tavsiye edecektim.. yine de aslını öğrenmek istersen Yılmaz usta var çorum merkezde zetor servisi.. o daha iyi bilir..
aynı motordan bahsediyosak.. orjinal değil atma dağcılar kabin o motor..
İmkanın varsa sungurludaki 7441 duruyo.. yılmaz usta temiz motor diyodu ona.. hatta sahibini aradı yanımızda adam sattığına pişman olmuş gibi konuştu.. kabin için satmış zaten.. haberin olsun.