Tarlayı Sürerken Dışa taşırma

Arkadaşlar Pulluk olsun culvilator olsun tarlayı sürerken kısmen dışa taşıyor bunun çözümü yok mu ?

Ynt: Tarlayı Sürerken Dışa taşırma

şu lenkenin mod ekipmanında mesela elle sürsende taşırmıyor ama aşırı büyük geliyor bana onun gibi küçük bişe olsa iyi olurdu

küçük olsun veya büyük olsun farketmez oto pilotta dışarı taşırmaz kardeş..

evet onu anladım fakat şu lemkenin giant culvitaronda el ilede sürseniz taşırmıyor, ondan başka varmı dedim bazen otoya bağlamak istemiyorum çünkü :D

özellikle kenarlarda elime almak istiyorum

Oyunun update 1.3 ve daha üst sürümlerinde bu sorun yok.İstersen tamamen dışarısını sürmeye çalış olmuyor.

Anynı sorun bende de vardı. Update 2.2 yükledim key girdim artık tarla olmayan yeri süremezsin. İsteyen varsa pm den atabilirim

DqN 58 link=topic=40316.msg383888#msg383888 date=1303231298' Alıntı:
Anynı sorun bende de vardı. Update 2.2 yükledim key girdim artık tarla olmayan yeri süremezsin. İsteyen varsa pm den atabilirim

muhammet kardeşim güncellemeyle beraber gelen bi değişiklik varmı peki ona göre bana gönder diyecem de beniki norma herhade güncellemesiz yükledim

rahimavci link=topic=40316.msg384403#msg384403 date=1303277877' Alıntı:
muhammet kardeşim güncellemeyle beraber gelen bi değişiklik varmı peki ona göre bana gönder diyecem de beniki norma herhade güncellemesiz yükledim
ok-*-s