Arkadaşlar TD 110 ara işlerde yakıtı nasıl saatlik birde kuyruk milinde cok yakıyor diye duydum kullananlar lütfen tecrübelerini paylaşsın
Haklısın ama en azından bilelim illaki aldıktan sonrami ogrenmemiz gerekir. Çoğu kişi TD 110 kullanıcısı azmi cokmu yaktığını birlir ara işlerde110 HP Motor alıyorsan mazot hesabı yapma,
Bizim Bı arkadaşda aldı onunda şanzıman bır kaç sefer sıkıntı verdi Bi hidrolik sıkıntı verdiYakıtı çok degil ama arızası aşırı fazla. Ben sahibim td 110 a. Tavsiye etmem
Evet abi TD 110 haricindeki 100 HP segment ithal traktörler cok pahalı jhon dere 300 bin t6020 250 bin keşke güzel yapsalar yerliyi bu aralar erkunta kaymaya başladım Haşmet 110 guzel traktör en azından adamlar geliştirmeye çalışıyorYakıtı çok degil ama arızası aşırı fazla. Ben sahibim td 110 a. Tavsiye etmem
Kepce vs ara işlerde az yaksın diyorsanız Farmall c ve tr5 tavsiye ederim Farmall c kullanıcısı olarak. Kepçe de şatil daha kullanışlı olacaktır.Merhaba, ben hiç TD serisi kullanmadım ama 110’un çok yaktığını duydum. Sürümde dekara 3 litreyi gördüğünü söylemişti geçen gün bir arkadaş. Ara iş için 110 beygir traktör çok değilmi? Onun yerine daha teknolojik motora sahip case farmall c serisi veya New Holland t5 serisi düşünülebilir belki!