TD 110 ara işler için cok yakarmi kepçe taktiracaz TD 110 alıyoruz 160.000 TL 200 saat

Arkadaşlar TD 110 ara işlerde yakıtı nasıl saatlik birde kuyruk milinde cok yakıyor diye duydum kullananlar lütfen tecrübelerini paylaşsın

Merhaba, ben hiç TD serisi kullanmadım ama 110’un çok yaktığını duydum. Sürümde dekara 3 litreyi gördüğünü söylemişti geçen gün bir arkadaş. Ara iş için 110 beygir traktör çok değilmi? Onun yerine daha teknolojik motora sahip case farmall c serisi veya New Holland t5 serisi düşünülebilir belki!

Merhaba, ben hiç TD serisi kullanmadım ama 110’un çok yaktığını duydum. Sürümde dekara 3 litreyi gördüğünü söylemişti geçen gün bir arkadaş. Ara iş için 110 beygir traktör çok değilmi? Onun yerine daha teknolojik motora sahip case farmall c serisi veya New Holland t5 serisi düşünülebilir belki!
Kepce vs ara işlerde az yaksın diyorsanız Farmall c ve tr5 tavsiye ederim Farmall c kullanıcısı olarak. Kepçe de şatil daha kullanışlı olacaktır.