td 80d lastik sorunu

arkadaslar trakkulup ' u cok iyi takip etsemde pek aktif değilim işlerim dolayısıyla..herneyse bi sorum olcak ??*-s 2011 model td 80d sahibiyim ön ve arka tekerlekler epey bitmiş durumda hazır değiştirmem gerekirken gözüme biraz küçük geliyor boyutları. 1 numara büyük mü alsam diye düsünüyorum?öncelikle jantlarla ilgili bi sorun cıkarmı?ve değistirirsem motora kaldıramıyacağı bir yükmü yüklemiş olurum sizce?

Ynt: td 80d

alırkende lastik seçenekleri var .. önerilen lastik seçenekleri ebatında büyütebilirsin .. eğerki orta boy ince tekerse lastiklerin .. balon tekere geçirebilirsin .. üzerindeki lastik ölçülerini bi yazarsan daha iyi olur ..

Ynt: td 80d lastik sorunu

tabikide aynı oranda büyülteceğim..jantlarla ilgili bi sorun çıkarmı acaba diye düşünüyorum tutupta şimdi 4 tane jant alamam :)üzerindeki jantlara göre mümkün olan en büyük lastik ebatlarını verebilecek bi arkadaş varmı??

Ynt: td 80d lastik sorunu

arkadaşım bendede td 80 var bu traktörün yüksek güç üretme sebebi küçük ebatlı lastikleri bence değiştirme çok yüksek güç kaybı olur 2 vites birden düşer saygılar ama bizim ordan geçen bir traktöre takmışlar büyük lastik inanamadım çok heybetli olmuş ama mantıklı olmak lazım