Td100 patlatma çizel önerisi

Td100e patlatma çizel alıcaz kaçlı almamız lazım yaylıya gerek varmıdır patlatmayla sürüp diskoro çekip eksem zararı olurmu

Toprak yapı durumunuza göre 3 sıra 10 lu yada 11 uygun olur bence.
3 sıralı ve arkası merdaneli alırsanız uygun tavda sürümde tek işlemde ekime hazır hale gelir tarla.
Ben kendim özdökenin 3 sıra 11 li kullanıyorum gayet memmunum .

Pulluk la iş yürümüyor hafta sonları boş kaldığım için herkez bu patlatmayla sürüyor baya fazla yer götürüyor akşama kadar

Hacı Mehmet abi dediğin ürünün linki varmı acaba zahmet olmazsa
Turan bey çizeli ilk aldığımda sitedede konu acmıştım ama baya oldu toprak işleme ekipmanları bölümündeki konulara bi göz atıver.
3 sıralı 2 sıralıya göre daha güzel işcilik yapıyor.
Burdaki konularda bulamasan bile özdöken 3 sıralı cizel yaz goglede cıkar nsl bişey oldugu

Ekipman Traktörün gücüne müsavi olmalı. 11 li çizel almalısın. Hassasiyet düzgün çalışır derinlik vs sorunun olmaz. Yoksa randıman alamayabilirsin. Ekipmanın ağırlığı ve ayak sayısı uyumlu olmalı..

Bence 9'lu t9 bacak dedikleri uzun bacak almalısın. Arkadaşların dediği gibi 11'li de çeker ama tat almazsın. 3'lü sıra ile 2'li sıra arasındaki farkı bilmiyorum. Bizim burda hep ikili. Bana öyle pek fark olmaz gibi geliyor.