td65 b vites sorunu

selam arkadaslar fatıh adlı bi arkadasım bi açıklama yapmış eskı tdb lerde 2.2sı yavaş 2.3 hızlı traktor surumde bayılıyo.bıde arkadasın dedıgı gıbı traktor 1800 devırde kendıne gelıyo.bunun galıba vites dişlileri degışiyomuş degiştirsem faydası olurmu randuman verırmi.bilgisi olan arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum..

Ynt: td65 b vites sorunu

B serileri deil normal tdd lerde oyle 2.2 si yavas 2.3 hizli ole bi duyum bnde aldm ama pek bilgm yok

ali38 link=topic=83706.msg1000150#msg1000150 date=1431189370' Alıntı:
selam arkadaslar fatıh adlı bi arkadasım bi açıklama yapmış eskı tdb lerde 2.2sı yavaş 2.3 hızlı traktor surumde bayılıyo.bıde arkadasın dedıgı gıbı traktor 1800 devırde kendıne gelıyo.bunun galıba vites dişlileri degışiyomuş degiştirsem faydası olurmu randuman verırmi.bilgisi olan arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum..
aynen tdd serisinde öyle 2 nin 2 si yavaş, 2 nin 3 ü hızlı geliyor biraz

Servis gelecek pullukta denicez arkadaşlar 2.nin2 le tarla bitmez yavs servisle knustum olmazsa değiştirelim diyo vites dişlilerini