carrara le cave
A ali_kockaya 14.06.2012 #3 Ynt: Tehlikeli işler... bir arıza yada dikkatsizlik olacak paramparça olurlar.
M muratboyun 14.06.2012 #5 Ynt: Tehlikeli işler... Bence Kestikleri Mermerleri Aşağıya Yuvarlasalar Mazot Parasından Çok Daha Karlı olur
Ynt: Tehlikeli işler... Bence Kestikleri Mermerleri Aşağıya Yuvarlasalar Mazot Parasından Çok Daha Karlı olur
S steyr5454 14.06.2012 #6 Ynt: Tehlikeli işler... alooooo o kadan yüksekte ne işiniz var uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- dikkat edin bay-*s
Ynt: Tehlikeli işler... alooooo o kadan yüksekte ne işiniz var uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- dikkat edin bay-*s
S S.balci17 14.06.2012 #8 Ynt: Tehlikeli işler... adam benim kafadan bıraktı kamyonu gidip vidyo çekiyo ;D ;D hehehe maceralı bi biş bi aşşağı gösterdiğinde tuhaf oldum
Ynt: Tehlikeli işler... adam benim kafadan bıraktı kamyonu gidip vidyo çekiyo ;D ;D hehehe maceralı bi biş bi aşşağı gösterdiğinde tuhaf oldum
A ALİ DURMUŞŞŞŞŞ 14.06.2012 #9 Ynt: Tehlikeli işler... çok tehlikeli bir iş. yanlış bi hatada olcakları düşünmek bile istemiyorum.