Test Haritası Boyutu Düşük Bir Harita

Resim
QENPW0tvAwINAAgYFwVR

Link:
http://freakshare.net/files/owj0a3o9/testmap_by_cheebra_and_Zoli108.rar.html

Ynt: Test Haritası Boyutu Düşük Bir Harita

Senin Yanlışın Var Bende 1Gblik Ram Var Hiç Kasmıyor

Not:Arkadaşlara Duyrulur Haritanın İçinde Missions Yok Kendiniz Koyun Ondan Sonra Oyun Çalışıyor

Hasan Araçları Bol Bol Aldıysan Ondanda Kasar Ben 20 Tane Traktör Biçer Falan Aldım O Zaman Kasar

Nasılsa kör olduk göremiyoz artık.Yanımda birde kemancı olurda damardan çalarsa ortaya karışık süper bir senaryo çıkartırım.

Rençber ' in intikamı(farmers of revenge) Hani olurda yurt dışında ödül alırsak dışarıya uyumlu olması bakımından :))

elturco link=topic=31795.msg273610#msg273610 date=1273075593' Alıntı:
Nasılsa kör olduk göremiyoz artık.Yanımda birde kemancı olurda damardan çalarsa ortaya karışık süper bir senaryo çıkartırım.

Rençber ' in intikamı(farmers of revenge) Hani olurda yurt dışında ödül alırsak dışarıya uyumlu olması bakımından :))
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FEDAİ06 link=topic=31795.msg282888#msg282888 date=1277801555' Alıntı:
indirdim ama açılmıyor donup kalıyo başlat yazısı bir türlü çıkmıyor
Arkadaşım Dosyanın İçinde Missions Dosyası Eksik Onu Başka Bir Maptan Alacaksın ))) ))) ))) ))) ))) ))) )))